Sayfa 427/505 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Estagfurullah sizi birşey ile itham ederek yazmadım o yazıyı.Yazdığım yazı ortaya bir yazıydı.Acemi den kasıt buradan herhangi biri değil.Sonda belirttiğiniz düşüncenize saygım var ama yanlış.Hayırlı bol kazançlar dilerim.

Golden cross çok değerli bir kavram bunu seanslık grafike indirgemek önemsizleştirir.
    Teşekkür ederim, konu tatlıya bağlandıysa işimize bakalım. Saygılar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, konu tatlıya bağlandıysa işimize bakalım. Saygılar...
    Esas tekrar siz kusurumabakmayın inanın öyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmedi.Saygılar,hürmetler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Estagfurullah sizi birşey ile itham ederek yazmadım o yazıyı.Yazdığım yazı ortaya bir yazıydı.Acemi den kasıt buradan herhangi biri değil.Sonda belirttiğiniz düşüncenize saygım var ama yanlış.Hayırlı bol kazançlar dilerim.

Golden cross çok değerli bir kavram bunu seanslık grafike indirgemek önemsizleştirir.
    Says who my friend?

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben ömrümde Golden Cross'a göre işlem yapmadım. Ayrıca neden olmuyormuş onu da anlamadım. Kontrol bile etmedim sadece arkadaşın yazısını alıntıladım. Rapor ya da liste, onun cevabını da o mesajı yazana verin lütfen... Acemi olarak kimi değerlendirdiniz bilemiyorum. Ama hissenin yükselmemesi bayağı bir canınızı sıkmışa benziyor. Ben böyle anladım. Doğru ya da yanlış !!!
    Size katılıyorum üstad 👍👍👍

5.  Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Says who my friend?
    Bu işten elde ettiği kazançta aslan payı teknik analiz olan ben diyorum.

https://gazetebanka.com/haber/tacirl...estl-7589.html

Tarihe dikkat edin.Sonra gün gün ne olmuş.Nerede ise 20.10.2020 günü devamında iş ayı tuzağına kadar gitmek üzere iken qnb öneri listesi durumu toparladı.Hisse de o gündür de volatilite arttı.

07.10.2020 günü alınan pozisyon patronun tv ye çıktığı gün 12 10 2020 günü dagıtıldı.Eğer o bahsedilen sinyal çok geçerli olsa o gün 18.40 hem de bir sürü teknoloji hissesi artış gösterdi mesela bugün hisse 18,29 kapadı.

Adım hıdır elimden gelen budur.Bir daha da kelime etmem.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Tarihe dikkat edin.Sonra gün gün ne olmuş.Nerede ise 20.10.2020 günü devamında iş ayı tuzağına kadar gitmek üzere iken qnb öneri listesi durumu toparladı.Hisse de o gündür de volatilite arttı.

07.10.2020 günü alınan pozisyon patronun tv ye çıktığı gün 12 10 2020 günü dagıtıldı.Eğer o bahsedilen sinyal çok geçerli olsa o gün 18.40 hem de bir sürü teknoloji hissesi artış gösterdi mesela bugün hisse 18,29 kapadı.

Adım hıdır elimden gelen budur.Bir daha da kelime etmem.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    Güzel tespitler yapmışsınız. Alınganlığınızı da anlayabiliyorum. Acaba yatırımcıların ya da küçük yatırımcının diyelim % kaçı bu linkteki haberi okudu ve işlem yaptı? Bunu bilme şansımız yok. Geçen bir arkadaş yazmıştı bizim işte şöyle ya da böyle düşünmemizi istiyorlar diye. Belki de herkesin sizin düşündüğünüz gibi düşünmelerini istiyor olamazlar mı?

Ben de Teknik Analize büyük önem veriyorum. Hatalarımız olsa da her gün daha iyiye gidiyoruz. Her senetten bir ders alıyoruz. TV ya da internet kaynaklı bütün yorumlara kapatmaya çalışıyorum kendimi. Çünkü gelen sinyal duygusuz ve bombardıman altında olmayan bir program sinyali. Alışı programa satışı da haber kaynaklarına yaptırısanız hata yaparsınız. Biraz daha temkinli olmamız gerektiğine inanıyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Haklısınız, teknik analiz bilmeden yatırım yapmamak lazım ve bu hissede manipülasyon çok yüksek.

8. Bunun kıçı başı niye ayrı oynuyor yine !!!

Sayfa 427/505 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •