Bu işten elde ettiği kazançta aslan payı teknik analiz olan ben diyorum.
https://gazetebanka.com/haber/tacirl...estl-7589.html
Tarihe dikkat edin.Sonra gün gün ne olmuş.Nerede ise 20.10.2020 günü devamında iş ayı tuzağına kadar gitmek üzere iken qnb öneri listesi durumu toparladı.Hisse de o gündür de volatilite arttı.
07.10.2020 günü alınan pozisyon patronun tv ye çıktığı gün 12 10 2020 günü dagıtıldı.Eğer o bahsedilen sinyal çok geçerli olsa o gün 18.40 hem de bir sürü teknoloji hissesi artış gösterdi mesela bugün hisse 18,29 kapadı.
Adım hıdır elimden gelen budur.Bir daha da kelime etmem.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Güzel tespitler yapmışsınız. Alınganlığınızı da anlayabiliyorum. Acaba yatırımcıların ya da küçük yatırımcının diyelim % kaçı bu linkteki haberi okudu ve işlem yaptı? Bunu bilme şansımız yok. Geçen bir arkadaş yazmıştı bizim işte şöyle ya da böyle düşünmemizi istiyorlar diye. Belki de herkesin sizin düşündüğünüz gibi düşünmelerini istiyor olamazlar mı?
Ben de Teknik Analize büyük önem veriyorum. Hatalarımız olsa da her gün daha iyiye gidiyoruz. Her senetten bir ders alıyoruz. TV ya da internet kaynaklı bütün yorumlara kapatmaya çalışıyorum kendimi. Çünkü gelen sinyal duygusuz ve bombardıman altında olmayan bir program sinyali. Alışı programa satışı da haber kaynaklarına yaptırısanız hata yaparsınız. Biraz daha temkinli olmamız gerektiğine inanıyorum.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Bunun kıçı başı niye ayrı oynuyor yine !!!
Yer İmleri