Sayfa 427/864 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Yarına yansıması nasıl olur acaba.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Yarına yansıması nasıl olur acaba.

Tahtacının tutumu basmak olursa memnuniyetle aşşalarda bekleriz alım için. ciro %50 artmış kar %100 artmış. 1 senede. emsali senetler büyüme beklentileri ile en az 10 fk iken bu senede satış gelmesine sadece gülerim. ++++++Önümüzde sezon var. En az ederimiz 10-12 FK bana göre...
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

3.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Tahtacının tutumu basmak olursa memnuniyetle aşşalarda bekleriz alım için. ciro %50 artmış kar %100 artmış. 1 senede. emsali senetler büyüme beklentileri ile en az 10 fk iken bu senede satış gelmesine sadece gülerim. ++++++Önümüzde sezon var. En az ederimiz 10-12 FK bana göre...
    Teşekkürler sayın Kuzeys .

4. Piyasa değerimiz 850 milyon ciro 1.050... Aslolan piyasa değeri 1.050*1,2 dir. Ki 2020 de ciro 1.450 leri yakalar ise 1450*1,2 ile çarpmak gerekir.

Tabi bunlar benim analizim. Kendi doğrularım size yanlış gelebilir.

Herkes kendi hesabını yapsın...

Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5. Klmsn tarih yazmaya devam ediyor. 2020 de bu ciro artış oranları yakalanırsa ve bu güzel karlılık devam ederse önümüz çok açık. Sayın Kuzeys’te çok net bu konuya değinmiş.

Şu an SPK karı gelmediği için net yorum yapmak zor ama iyi geleceğinden, uzun vadede değerini katlayacağından şüphe duymuyorum.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    5 fk lara biz 1 senedir gülüyoruz zaten 😂😂

7. Daha kötüsü 2 fk larıda görmüştük 😡😡😡

8.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Klmsn tarih yazmaya devam ediyor. 2020 de bu ciro artış oranları yakalanırsa ve bu güzel karlılık devam ederse önümüz çok açık. Sayın Kuzeys�te çok net bu konuya değinmiş.

Şu an SPK karı gelmediği için net yorum yapmak zor ama iyi geleceğinden, uzun vadede değerini katlayacağından şüphe duymuyorum.YTD
    Her ne kadar konsolide gelmesede ipuçlarını şöyle yazayım;
    1-Son çeyrek neredeyse 230 trilyoluk net satisi var.
    2-Esas faaliyet karı son çeyrek 14 trilyon gibi vede bir önceki çeyrek 9 aylık 880 bindi.
    3-Onumuzde yeni dönem ve yeni beklentiler var. Birçok şirket için kötü bir yıl olmasına rağmen klimasan yılı iyi değerlendirdi.
    4-Bu şekilde büyümeye devam ederse çok iyi yerlere gelecegi aşikar.
    5-Kambiyo karları müthiş gelmiş, vs vs..
    6-Donen ,duran varlıklara oranı, ozsermaye, kısa vede uzun vadeli borçlar vs vs..gelsin önümüzü çok daha iyi görmemizi sagliyacak inşallah.
    7-Aksilik bu işte klimasanla olan yolculuğum azdıran sonuna uzadı...
    Biraz daha katlanacagiz birbirimize
    Bol kazançlar
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 427/864 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •