Sayfa 427/1003 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. 2825 tl olmuş asgari ücret, artış %21 civarında.
    Ben 18-19 yıl önce mezun olduğumda işe başlarken teklif edilen o dönemin asgari ücretinin 3 bucuk katı idi.
    Şu anda nitelikli , vasıflı , beyaz yakalı, donanımlı birinin işe başlarken alacağı maaş bir buçuk asgari ücreti zor bulur, büyük ihtimal bulmaz bile.
    Ne kamuda, ne özel sektörde, ne emeklilerde yıllık bu oranlara yetişen çalışan olacağını sanmıyorum.
    2001 yılında asgari ücretli çalışanların tüm çalışanlara oranı %7 iken, şu anda %43 olmuş.
    Tüm Türkiye tek tip maaşa geçiyor neredeyse yavaş yavaş.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    2825 tl olmuş asgari ücret, artış %21 civarında.
    Ben 18-19 yıl önce mezun olduğumda işe başlarken teklif edilen o dönemin asgari ücretinin 3 bucuk katı idi.
    Şu anda nitelikli , vasıflı , beyaz yakalı, donanımlı birinin işe başlarken alacağı maaş bir buçuk asgari ücreti zor bulur, büyük ihtimal bulmaz bile.
    Ne kamuda, ne özel sektörde, ne emeklilerde yıllık bu oranlara yetişen çalışan olacağını sanmıyorum.
    2001 yılında asgari ücretli çalışanların tüm çalışanlara oranı %7 iken, şu anda %43 olmuş.
    Tüm Türkiye tek tip maaşa geçiyor neredeyse yavaş yavaş.
    Gelecek nesillerin işi zor. O kadar üniversite okumak gerekli mi artık koca bir soru işareti.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TKF deki paylarimi satip baska hisse fonlara dagitacagim.Portfoy buyuklugu 750 milyona ulasmis.Acikcasi biraz cekindim buyuklugunden.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iyigelirdeki fon söyleşisinde bu konu sorulmuş, şu an için bir sıkıntı olmadığı ama biraz daha yer olmakla beraber fonun büyüklüğünün yönetim noktasında sorun oluşturmaya başladığında yeni alımlara kapatılacağı belirtilmişti.

Stopaj 0 olduktan sonra ppz günlük ne getirdi Excel de tutan varmi .tabloda gunluk verilmis geriye donuk yok.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TKF deki paylarimi satip baska hisse fonlara dagitacagim.Portfoy buyuklugu 750 milyona ulasmis.Acikcasi biraz cekindim buyuklugunden.

Alternatifi hangi fon var ki sizce?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Alternatifi hangi fon var ki sizce?
    Ben şu an alternatif olarak uph i goruyorum.
    Zaten TCD de vardi.
    UPH ve TCD devam edecegim.
    Saygilar.

7. Merkez Kur % - 1,03

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    iyigelirdeki fon söyleşisinde bu konu sorulmuş, şu an için bir sıkıntı olmadığı ama biraz daha yer olmakla beraber fonun büyüklüğünün yönetim noktasında sorun oluşturmaya başladığında yeni alımlara kapatılacağı belirtilmişti.
    Ben Türk piyasalari icin bu miktarin fazla oldugunu dusunuyorum.O yuzden bir hamle yapmam gerekiyor.
    Saygilar.

Sayfa 427/1003 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •