Sayfa 427/1019 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Abi bu demokratlar lgbt cbt yapacak diyorlar herkesi....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Abi senden iyi propagandacı ve partici olurmuş.

Direk "oyum trumpa ! oyum trumpa! " diyesim geldi panikle

şunu 3 gün önce Amerikada diyeydin cumhuriyetciler siler süpürürdü ortalığı.
    Gerçi iki tarafında amacı zaten bizi haritadan silmek.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Türkiye resmi 85 milyon gayri resmi 100 milyonun üzerindeki nüfusu, avrupaya adım sayısı yakınlığı ithalat-ihracatının yüzde 60'ını AB ülkelerine yapan ticareti, ortadoğu ile avrupanın arasındaki son kara parçası ve dahası rus tehlikesinin de önemli bir bölümünü absorbe eden yapısı ile "too big to fail" kategorisindedir.

Yani beter olsunlar vs gibi yaklaşımlar çok da mantıklı değil zira bizim beter olmamızı bizden önce gelişmiş dünya ülkeleri de istemiyor. zaten 150 milyonluk rus pazarını kaybetmiş bir avrupa'nın hali ortada. bir de 100 milyonluk TR pazarını kimse kaybetmek istemez.

Bütün olay yönetimin kötü olmasıysa değişir bir bakarsınız en avrupalı benim diyen gelir göreve..
    En yüksek ihracatımız avrupaya ise avrupa çöksün diyen kör cahildir. Aynı şekilde avrupa bizden ucuz ve kaliteli malı hızlı bir şekilde alıyor ise bizim batmamızı istemesi için aptal olması gerekiyor ayrıca yüksek kredilerimiz var lakin şöyle birşey var biz biliyoruz ki ne ab ne rusya ne abd dostumuz değil onlar da biliyor ki biz en başta hristiyan değiliz terör örgütlerine yardım yapıp v.s bizi belli bir yerde tutuyorlar abd de ab de rusya da verilere göre bizden güçlü. Birde dünyanın patronu abd gerisi hikaye bunun son örneği lafarge ypg/pkk ya yardım yaptığı sebebiyle abd ye tazminat ödeyecek ne Suriyeye ne Türkiyeye abd ye ödeyecek yani adamlar yeryüzünün kralı gibi

3. odas tavan bozdu

4. 25milyar dolarlık maden bulmuş sözde dünyanın bütün madenlerini bulsan ne olacak endeks burdan yüzde 10 düşse Ereğli ile Kardemir yüzde 25 düşer. Yeni moda demirler short herhangi bir hisse long

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endeksin düşmesine izin verilmiyor bu net...

Bimaş -%8 yapınca hemen trcell devreye sokuldu ve +%8 yaptı...

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    25milyar dolarlık maden bulmuş sözde dünyanın bütün madenlerini bulsan ne olacak endeks burdan yüzde 10 düşse Ereğli ile Kardemir yüzde 25 düşer. Yeni moda demirler short herhangi bir hisse long
    Global kriz,enerji fiyatlarında yüksek artışlar, savaş, faiz arttırımları varken nasıl gözde sektör demir-çelik olsun bence olamaz

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Endeksin düşmesine izin verilmiyor bu net...

Bimaş -%8 yapınca hemen trcell devreye sokuldu ve +%8 yaptı...
    Yok yahu..
    Allah aşkına..
    Bilançolar falan deniyordu ama..

Şaka şaka..

Yeni mi anladın sevgili ABKA..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Zamanı gelince GARAN dan,daha önce yabancılara satılanlar gibi-benzer bir hareket bekleyen var mı?

Tamam ,onlar kadar sığ değil ve onlar kadar agresif olmaz ama ...
    bence olabilir .. çağrı sonrası garan eski garan değil bencede ... bankalar hala grafiksel olarak beni cezbediyor açıkçası ... zamanlama bence mevcut trendin sonlarında olabilir diye düşünüyorum ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 427/1019 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •