haklisiniz bu kadar daralan islem hacmi bir yone kiracak bence yukari kiracak ama bu hafta bir seyler bekliyordum kirmadi isallah ters yspmaz
haklisiniz bu kadar daralan islem hacmi bir yone kiracak bence yukari kiracak ama bu hafta bir seyler bekliyordum kirmadi isallah ters yspmaz
Artık kötü bilanço korkusu yaşayanlarda yarın alışa geçecektir umarım kısa sürede 1.75 2 tl arasına atarız
2 gündür 1,41 den almak için uğraştım. Portföyün yüzde 40 ıyla aldım, zarar yazmayacagini bilsem fullerdim.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Geçen yılın 12,aylık satışlarını 9 ayda yakalamış,,üstelik satılan malın maliyeti de düşmüş.
Tablo çok olumlu.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Şirket yatırımlarını tamamladığında deli kar yazması işten bile değil,,,hisse durur durur birden everest tepesi yapar,,,sabır eden kazanır gibi görünüyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Hayırlı olsun bilanço gelid ana ortaklara ait kar 11 milyondan 13300 olmuş aynı büyüme ivmesini bu şartlarda korumuş oldukça başarılı artık 12 aylıkda önümüz iyice açılır
Yarin cok iyi hareket bekliyorum..bilanco kotu alginin tersine cok iyi geldi..zaten bu ceyrek dusuk kurla cok saglam gelecek..yarin tavan acabiliriz..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yer İmleri