Portföyümün %19 u ile aldım akşama doğru. Bilançodan korkmasam gömülecem de işte hayırlısı.
Yukarı gitme iştahını beğendim ancak gel gel de olabilir tabi.
Portföyümün %19 u ile aldım akşama doğru. Bilançodan korkmasam gömülecem de işte hayırlısı.
Yukarı gitme iştahını beğendim ancak gel gel de olabilir tabi.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
6 aylik bilanco geldigi gunki fiyatinda,o kadar guzel bir bilanco sonrasi iyi 60 gunluk baski ile ezdiler,demekki beklenti değil sadece birşeyler olacak,5/10 bin lot biri mal alsa hemen 2/3 kademe yukari yapiyor geri versin diye,biz al unutcuyuz,biriktir,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
29.11.2017 den itibaren nispeten yüksek işlem hacmiyle çıkış trendine başlayan Hisse hep temel analiz yönüyle incelendi.Teknik olarak dikkatimi çeken bir hususu paylaşmak istiyorum. 15.03.2018 den itibaren düşüş trendine başlayan hissede günlük işlem hacmi çıkışa göre çok az . Bu ne ifade eder ? Tekniği iyi olan paydaşlarımız yorumlayabilir mi?
İslem hacminin dusuk olmasi,malın da cok az olmasinin sebebidir,adamlar istemeyince islem olmuyorr
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
3 kademe zararına verdim. Döviz yükseliyor.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
28 bin veren sendin sanirim,üzüldüm,kısmet
Yer İmleri