Sayfa 428/855 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. ne ilginç inanın akıl sır ermez bir durum bu hissede aylardır süren fırıldaklar akıl almaz oyunlar var ne ky kye gibi yoksa burda olup spek adamı gibi hisse hakkında negatifçiler aylardır hep aynı nakarat birde hisseniz varsa pozitif yorumlar yapın milletin elinden mal kapmak isteyen kırk ayak oyun ağ babaları daha nezamana kadar bu hisseyi halaycı başı peşkiri gibi sallayıp duracaklar bu günde keriz ky yi ters köşe yaptık diye her seans sonlarında kahkahalar atmayı RABBİM nasip etmesin.......ama bu hisseleri benden asla alamassınız ben alsatçi değil alyatçı yada burda zaman kaybı yapmayın başka kapılara beceriksizler elbette bir ky dostu işinin ustası birileri burda yapılması gerekeni yapar zararda ky dostlara sabır ve sanslı yarınlar dilerim ytd

2.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Bilemeyiz ki neyin 4 katına çıkacağını ( bununda öyle almadık mı 5ler 10lar konusuluyidu herif bize 1.66 yıl gösterdi (bugün satayım dedim telefon elimde 2.24ten verecektim polis yakaladı elimde telefonla araba kullandigimi görünce bide ceza yedik üstüne kağıdında satamadik 2.24 ten bi o kadarda bekletti polis beni ,dukkanida geç açtık kısmete bak mipaz allak bullak etti beni

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vay nasibe bak bugun benim basima da geldi telf net paketi bitmis haberim yok evde wifi giriyorum seans kapanmaya 5 dk kala elektrik gitti ... elektirk geldiginde karanlik odadaydik

3.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    vay nasibe bak bugun benim basima da geldi telf net paketi bitmis haberim yok evde wifi giriyorum seans kapanmaya 5 dk kala elektrik gitti ... elektirk geldiginde karanlik odadaydik
    Bu bir işaret arkadaşlar çıkışa geçmiş hissenize satmayın sabırlı olun korkanın çocuğu olmaz cesaret biraz risk almadan kazanılmaz ben bugün 1000 lot daha aldım

4.  Alıntı Originally Posted by MyPlanet Yazıyı Oku
    Bu bir işaret arkadaşlar çıkışa geçmiş hissenize satmayın sabırlı olun korkanın çocuğu olmaz cesaret biraz risk almadan kazanılmaz ben bugün 1000 lot daha aldım
    Hayirli olsun sn.myplanet bu isten bi siyrilsak !!!sn beytullah ve ben maliyetler yuksekte o yuzden biraz sitemli yaziorz =)

Sent from my SM-N920C using Android mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bir grafik vereyim mi.. ?

Bu haftaki hissenet hisse yarışmasına bu hisse ile katıldım..

Siz de katılın yarışmaya.. Katılımcı sayısı artsın..

Grafik ve yorum isteyen en az 5 kişi olursa koyacağım grafiği.. Yazacağım Teknik yorumumu..

Kimler istiyor.. ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Kimler istiyor.. ?
    Yok mu isteyen.. ?

7.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yok mu isteyen.. ?

Sn.Delikan grafik sana kalsın sağol..biz malımızı iyi biliyoruz grafiğe ihtiyacımız yok [emoji6]

Sent from my PRA-LX1 using Android mobile app

8. bu hisse arsa beklentisiyle 320 gördü beklenti gerçekleşti şimdi ver elini 320 üstü

Sayfa 428/855 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •