Sayfa 428/948 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. son bir kaç gündür sürekli çıktığı için günlükçüler dadandılar...satmak isteyenler satıp kenara çekilsinler...orta ve uzuncular zaten tutmaya devam edeceklerdir...2,90-,3,00 aralıkları beklentim ancak 2,83 e kadar oldu...sıkıntı yok dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    oyun büyük... MEÇ tam bir spek olmuş... Heryerden oynuyor... Dün satan DELTA bugün alıyor... MEÇ biryerden satıyor ama nereden... Bir yerden de alıyor bence

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son bir kaç gündür sürekli çıktığı için günlükçüler dadandılar...satmak isteyenler satıp kenara çekilsinler...orta ve uzuncular zaten tutmaya devam edeceklerdir...2,90-,3,00 aralıkları beklentim ancak 2,83 e kadar oldu...sıkıntı yok dostlar...
    Katılıyorum size Sn. Keko, hele bi günlükçüler çekilsin önümüze bakalım

4. Iyi mal bosaltiyorlar...2.50 hedef

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Olur ya 2,48 e kadar geri gelse dahi (Bakın kesin gelir demiyorum) yükseliş trendinin devamı açısından problem olmaz diyor grafik. Sakin durmakta fayda var diye de eklemekte.

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

6. devre kesici kaçta girer

7. her hissede düzeltmelerin olması normaldir dostlar...kısa girip de karı görenlerin satması normaldir...geçmişte hep yataştan ,sasadan ,alkadan ,logodan ,egeenden bahsedip durduk...o hisselerde de günlük takılanlar çok çabuk döküldüler...belki %10-20 faydalanmış olabilirler ama kaçırdıkları kat be katları oldu...güveniyorsanız panik yapmayın dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. sermayemin diğer yarısı ile başka bir hissede yaklaşık 10 gündür bekliyorum..oradan bir tepki bekliyorum...beklediğim karı yaparsam o sermayemi de silverlineye taşımayı düşünüyorum...bakalım nasip ne olacak ???

Sayfa 428/948 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •