Sayfa 428/1030 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. nurol un insaat sektorunde borcu coktur fakat cok sektorde calıstıgı icin diger alanlardan kazanıyor devlete savunma sanayi yapıyor mesela ordan parayı goturuyor bildigim kadariyla turizm makina enerji isinde de varlar bir zamanlar borsada nugyo hissesini alıp sattıgımda beyagı bir incelemistim ordan aklımda kalmıs ...fakat iste mevduat garantisi olmadıgi icin aktif le beraber soguk baktıgım bankalar ..

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dijitalde ayni burgan bank mobili mi kullaniyoruz
    Burgan Mobil uygulamasını kullanıyorum. Uygulamada henüz çok fazla bir şey yok. Daha yeni yeni geliştiriyorlar sanırım. Internet Şubeleri baya kapsamlı ama.

3. Mal satan firmaların, işletmede çalışan mühendise/personele verdikleri beleş teknik geziyi,kendisi kullanıp karısıyla ABD gezisi yapan milyon dolarlık patronlar gördüm...
    Yeri geldiğinde bu kadar açgözlü olabilmektedir bizim patronlar...
    Nokta...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Nurol o kadar sağlam da neden o kadar yüksek faiz veriyor...Zorlu Enerji ve Yaşar grubu gibi...Onlar için de iyi şeyler söylenmiyor...

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Mal satan firmaların, işletmede çalışan mühendise/personele verdikleri beleş teknik geziyi,kendisi kullanıp karısıyla ABD gezisi yapan milyon dolarlık patronlar gördüm...
    Yeri geldiğinde bu kadar açgözlü olabilmektedir bizim patronlar...
    Nokta...

saygılar/başarılar
    Bizde Batıda olduğu gibi 200 300 senelik kökten zengin ülke topraklarına bağlı zenginler yok da ondan..
    En babası koçlar ülkerler sabancılar şahenkler bile sadece elleri bu topraklardadır..
    Diğer bütün uzuvları ABD ingiltere hollanda ispanya da falandır..
    Her an çanta toplayıp gidebilirler..
    Hepsi devlet sayesinde zengin olmuştur..
    Devlette alıp yabancıya satıp daha da zengin olmuştur..
    Borsada gördüğünüz yabancı da bunlardır..

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Asgari Ücret ağırlığınca taş düşsün başınıza...
    Asgari ücretlinin 3 krşuna laf eden ünüversite mezunu boşuna okumuşdur 4 yıl...
    Asgari ücret sonuçdur...
    Sebeb 17 yıldır kesintisiz iş başında olan iktidarın fakiri daha fakir,zengini daha zengin yapmasından (kendi zenginini yaratmasından) kaynaklanmaktadır...
    Nokta...

saygılar/başarılar
    bu zihniyete kesinlikle katılmıyorum ! yüzde yüz ideolojik söylem ! ülke gerçeklerinden uzak ! cafe de kitap okuyup pipo içip dünyaya bakıp çiçek böcek doğa deniz martılar insan mutlu mesut olsun herkes eşit olsun söylemi bu !

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu zihniyete kesinlikle katılmıyorum ! yüzde yüz ideolojik söylem ! ülke gerçeklerinden uzak ! cafe de kitap okuyup pipo içip dünyaya bakıp çiçek böcek doğa deniz martılar insan mutlu mesut olsun herkes eşit olsun söylemi bu !
    Sana bir kaç sayfa önce bir soru sordum...

AKP Gençlik Kolları mı?
    Hangi ilçe ? diye

Cevap vermedin....
    Ltf cevaplarmsın?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. onlar halka acık sirket her bilanco doneminde bilanco girisinde yazar risk bulunmakta veya husus dikkatimizi cekmemistir bulunmamaktadır diye ..2001 yılı ilgincti mesela yasarbank a el koyulurken diger sirketleri kendinde kaldı devlete gecmedi ...misal yine toprakbank devlete gecerken toprak seramik sahibinde kalmıstı ..hep ilginc bulmusumdur o zamanı .

Sayfa 428/1030 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •