Sayfa 428/808 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. 138600 dedik dün altında kapattı gapla yukarı attı..
    Daha önce de böyle yaptı..
    Gaptan korkmadım asla..
    Ama hisse vadeliler korkutuyor

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    DÜN 13 milyon lotu 13,70 ortalama ile satanlar bakalım ne yapacak....

[IMG][/IMG]

Benim gördüğüm satmaya devam ediyorlar...

3. Dün satmayacağım dedim ama 82.31 ortalama ile 81.11 maliyetli Pegasus ların yarısını verdim...
    Yüksek açılışları sevmiyorum, düşerse alacağım , bilançoya kadar kafa kağıtlarımdan bir olacak...

4. 176 : THY GM Ekşi: Saat 15'e kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Sabiha Gökçen uçuşları konusunda Twitter'dan açıklama
    yaptı.
    Açıklama şöyle:
    Sabiha Gökçen Havalimanında pistin kapanmasına yol açan olay sebebi ile saat 15'e
    kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır.
    Çağrı merkezimizden alternatif sefer planlamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

ENDEKS THYAO GARAN SHORT

KOZAA LONG

Dünkü long pozları kapattım.

6. 191 : *İran'ın ABD'ye karşılık verilmesi konusunda 13 senaryoyu değerlendirdiği belirtiliyor- Fars
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

7.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    191 : *İran'ın ABD'ye karşılık verilmesi konusunda 13 senaryoyu değerlendirdiği belirtiliyor- Fars
    Ne zaman vuracak belli olmaz ama her açıklamayla bizim borsayı günde 3 defa vurur gibi...

Kozaa da işlem yapıyordun Hocam, zaman daraldı var mı bir fikrin?

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ne zaman vuracak belli olmaz ama her açıklamayla bizim borsayı günde 3 defa vurur gibi...

Kozaa da işlem yapıyordun Hocam, zaman daraldı var mı bir fikrin?
    Benim beklentim işletmenin devlet tarafına geçmesi... Sonrada birilerine satılması...

Sayfa 428/808 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •