Originally Posted by
selka
Bildiğim kadarı ile
"bankalara verdiği limitsiz vadeli TL borçlanma imkanı ve aynı koşullarda TL borç verme imkanı" yani verebilir de borçlanabilir de diye anlıyorum... Diğer bir yorum olarak da o vakit bankaların likit TL sorunu var, bozulan mali yapısını MB dan geç likitide penceresinden tamamlıyor... Dzügün bir banka nakit problemi yaşamaması gerekmez mi? O vakit RODEO %14 yada MODEO %14,75 yada MAHMUT BANK %15 veriyora kanmamak gerek.. Paranızı alamama riskiniz büyüyor gibi birşey... Ya da bankalarda mali ve likitide sıkıntısı büyüyor diyelim o vakit... Kısaca, her türde bir ANAMOLY yi idare etme durumu... Ama iddia sahibi değilim... Yanlış da bakmış anlamış yorumlamış olabilirim.. Çünkü iktisatçı değilim... Mühendisim...

yanlışın var borç alma oranı %7.25 verme %9.25. en üst bant (saat 1600'dan sonra çalışan %12.25).
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri