Sayfa 428/602 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. MEHMET YAZIR adlı Twitter kullanıcısından alıntıdır.
    #KUTPO: 20 milyon m2, piyasa değeri 260 milyon $, ,
    #EGSER: 24,3 milyon m2 ,piyasa değeri 140 mio $

#usak 25 mio m2 seramik, 9 mio m2 granit ,
    piyasa değeri 89 mio $,#sıfırdan kurma maliyeti ,net aktif değeri ve ilave granit üretim kapasitesi ile #usak ucuz.
    5. Nisanda Genel kurulu var. YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftalıkta yükselen trend dibinde 7.70 altında hoş durmaz buradan toparlanmalı afyon cimento ile hemen hemen aynı takip ediyorum
    Teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık Allah şifa versin diş işi zor

3. Fitch: Türkiye'nin daha tutarlı ve ortodoks politikaya dönmesi Türk bankalarının 2021'dış fonlama piyasalarına erişimine destek verdi

4. Sn.esma

Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Allah cümlemizi dostdoğru yolda yürüyen kullarından eylesin İnşaAllah.Her daim Allahın rızasını gözeten kullarından olmak için gayret ettik.Çelik hocama bu dünya meşgalesinde çorba parasını çıkarma uğraşında bize kattığı katkılarından dolayı ALLAH razı olsun.Hocamın desturu alarak yazıyoruz.Bazi bilgileri paylaşırken Hocamdan ve bilgisi olan arkadaşlardan yanlışlarımı düzeltmelerini rıcasını sürekli yapıyorum.Bende Hocamdan ve sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Allah sizlerden razı olsun.
    Sn.esma kardeşim, samimiyetin kalemine de yansıyor. Amatör ruhla profesyonel olabilmek önemli. Senin yorumlarını okurken ailemden birisi gibi algılayarak okuyorum. Bana güven veriyorsun; "anaç"sın; kimsenin zarar etmesini istemiyorsun; elinden geleni yapıyorsun; bizlere o kıymetli zamanını veriyorsun...
    Seni seviyorum...
    Üstadlar da sana güveniyor. Yolun açık olsun. Hep bizimle ol...

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    MEHMET YAZIR adlı Twitter kullanıcısından alıntıdır.

piyasa değeri 89 mio $,#sıfırdan kurma maliyeti ,net aktif değeri ve ilave granit üretim kapasitesi ile #usak ucuz.
    Aynen. Uşak seramiğin değerlerinden farkı fiyatı. Bist teki hisse fiyatı. Bedavanın bir tık ustu ...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    MEHMET YAZIR adlı Twitter kullanıcısından alıntıdır.

Gitmesi için ucuz olması yetmiyor maalesef, lot sayısı ve halka açıklık oranı da önemli. Uşak halka açıklık %88, sermaye 245.000.000 .

7. Sn.mebes
    Bir düzeltme olacağı konusunda herkes hemfikir.
    Düzeltmede nasıl hareket etmeliyiz?
    1. Düzeltme olacağını/olduğunu anlayabilir miyiz?
    2. Tüm kağıtları boşalmalı mıyız?
    3. Ov- UV kağıtlar tutulmalı mı?
    4. Alttan kademeli alış seviyelerini nasıl belirleriz?
    vb. vb. sorular kafama takılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Sn.mebes
    Bir düzeltme olacağı konusunda herkes hemfikir.
    Düzeltmede nasıl hareket etmeliyiz?
    1. Düzeltme olacağını/olduğunu anlayabilir miyiz?
    2. Tüm kağıtları boşalmalı mıyız?
    3. Ov- UV kağıtlar tutulmalı mı?
    4. Alttan kademeli alış seviyelerini nasıl belirleriz?
    vb. vb. sorular kafama takılıyor.
    Hüsnü bey, düzelme olacak , gün içinde çoğu hissede oluyor . Olmaya devam edecek . Yurt dışından aşırı negatif ayrışırsak kuvvetli düşüşler olabilir . Birde bankalardaki satışların durması lazim. Bunun içinde garanti ve yapıkredi takip edilmeli . Endeksi en iyi belirleyen bu iki kağıt. Hatta bence yapı kredi bankası takip edilmeli .
    2. Tüm kağıtları bence boşaltmaya gerek yok. Karda olduğun hisseler satılabilir. Uzun vadeli kağıtlarda miktar azaltmalı. Tekrar alttan yada biraz üstten alınmak için.
    3. Uzun vadeli kağıtlarda bence sıkıntı olmaz . Hisse miktarı azaltılabilir. Tekrar alınmak üzere.
    4. Uzun vadeli kağıtlardan en dip ve en tepe olmaz . Endeks takip edilerek düşüş bittiğinde ve dönüş başladığında sürekli toplanmalı. Derinlik kontrolünü çift ayak ile yapmamalıyız.
    .
    3. Ov ve uv li kağıtlar tu

Sayfa 428/602 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •