Sayfa 428/548 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by karamsar Yazıyı Oku
    Dolara endeksli getiri garantili bir yatırım aracı oldu adeta
    Bir arkadaşım dolar almayı düşünüyordu o zamanlar hisse 5 tl civarında seyrediyordu. Dedim ki gel şu hisseden al doları %10 iskontolu almış olursun. Dinlemedi geçen gün 1,50 tl den hurgz aldı. Şimdilik onda bile tatil parasını çıkartıyor. Daha ne olsun. Üstelik çağrının başlayacağı günün öncesi dolar kurunun daha yüksek olma ihtimali bir hayli yüksek.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım dolar almayı düşünüyordu o zamanlar hisse 5 tl civarında seyrediyordu. Dedim ki gel şu hisseden al doları %10 iskontolu almış olursun. Dinlemedi geçen gün 1,50 tl den hurgz aldı. Şimdilik onda bile tatil parasını çıkartıyor. Daha ne olsun. Üstelik çağrının başlayacağı günün öncesi dolar kurunun daha yüksek olma ihtimali bir hayli yüksek.
    Dolar almak yerine Hurgz veya Dgzte almak inanılmaz mantıklı bir hareket. Ekstradan dolar bazında %8,8 kazanıyorsun.

3. Arkadaşlar günaydın,
    Forumumuzun konusu ile alakalı değil ama, bu sabah çıkan haberlere göre DENİZBANK da satılmak üzere, oradaki satışın, çağrının nasıl olacağını bilen, yorum yapacak tecrübeli arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler.

4. Yönetim kontrolünü elde eden ortak pay iktisabını izleyen 6 işgünü içinde zorunlu pay alım teklifi için kurula başvurmalıdır. 16 Mayısta işlemler tamamlandı açıklaması geldi. En geç Perşembe gününe kadar vakti var başvuru için.

Kurulun onaylamasından itibaren de 6 gün içinde fiili pay alım süreci başlar. Kurul muhtemelen hemen onaylayacaktır. Değerleme raporu felan yok çünkü.

2 gün sonra çağrı başvurusu geldiğinde kurlar da bu seviyelerde olursa 6 nın üzerine atar muhtemelen kendini. O zaman da çevirsinler bakalım oyunlarını. En geç 2 hafta içinde fiili çağrı başlayacak ve bugünkü kurdan çağrı fiyatı 6,28.

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Yönetim kontrolünü elde eden ortak pay iktisabını izleyen 6 işgünü içinde zorunlu pay alım teklifi için kurula başvurmalıdır. 16 Mayısta işlemler tamamlandı açıklaması geldi. En geç Perşembe gününe kadar vakti var başvuru için.

Kurulun onaylamasından itibaren de 6 gün içinde fiili pay alım süreci başlar. Kurul muhtemelen hemen onaylayacaktır. Değerleme raporu felan yok çünkü.

2 gün sonra çağrı başvurusu geldiğinde kurlar da bu seviyelerde olursa 6 nın üzerine atar muhtemelen kendini. O zaman da çevirsinler bakalım oyunlarını. En geç 2 hafta içinde fiili çağrı başlayacak ve bugünkü kurdan çağrı fiyatı 6,28.
    Adamlarin acelesi yok o kesin. Bir kac gunleri kaldi, essek gibi yukseltecekler.

6. An itibarıyla 4,65 X 1,35074 = 6,28 çağrı fiyatına ulaştık... piyasa fiyatı 5,69

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    En geç Perşembe gününe kadar vakti var başvuru için.

Bende bir an önce çağrı olsun istiyorum ama geç olması bizim hayrımıza sanki. Bir ay önce dolar kuru 4.10 iken arkadaşa 4.50 kurdan çağrı olsa ne guzel olur demiştim. O zaman bir hayal gibiydi dolarin 4.50 tl olması. Ama gelinen noktada 4.4580 kur çarpanı cebimizde ve dolar hergün yukselmeye devam ediyor. Hisse senedi gibi oldu. Bizim için iyi ama ulkemiz için kötü bir durum var ortada.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şuan için bankadan kredi çekip Dgzte veya hurgz almak cok mantıklı. Aklınızın bir köşesinde dursun.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 428/548 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •