Sayfa 429/948 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Herkese merhabalar arkadaşlar. Öğleden sonra bir atakla 2.7 üzerinde kapatacağımızı düşünüyorum.
    YTD

2. silverline şu anda kendi dinamiklerine göre davranıyor...dün endeks düşerken çıkıyordu bu gün de endeks çıkarken o düzeltme yapıyor....demek ki endeks ile çok da bağları yok...en azından şu anda...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. şükürler olsun ki toparlanıyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Yakalanan yükselme ivmesi bir yerde durmak zorundadır. Hiç bir şey sonsuza dek yükselmez. Öbür türlü herkes 1 haftada herhangi bir emtiadan paradan zengin olurdu. Piyasanın sürekli yeni yatırımlara ihtiyacı vardır. Uzun süren yükseliş ardından ivme her zaman ters yöne kayabilir.

Yatas
    Ekım 2014 0,90 TL
    Temmuz 2015 2,40 TL
    Eylul 2015 1,75 TL
    Aralık 2018 28 TL

Temmuz 2015'te 2,4 TL seviyelerinden düşüşü görenler YATAS ı 1,75 e gelince iyi ki sattık diye zil takıp oynadılar. Kayıp yaşamadık diye seviniyorlardı

Ancak şimdi kafalarına huni takıp oynuyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Yakalanan yükselme ivmesi bir yerde durmak zorundadır. Hiç bir şey sonsuza dek yükselmez. Öbür türlü herkes 1 haftada herhangi bir emtiadan paradan zengin olurdu. Piyasanın sürekli yeni yatırımlara ihtiyacı vardır. Uzun süren yükseliş ardından ivme her zaman ters yöne kayabilir.

Yatas
    Ekım 2014 0,90 TL
    Temmuz 2015 2,40 TL
    Eylul 2015 1,75 TL
    Aralık 2018 28 TL

Temmuz 2015'te 2,4 TL seviyelerinden düşüşü görenler YATAS ı 1,75 e gelince iyi ki sattık diye zil takıp oynadılar. Kayıp yaşamadık diye seviniyorlardı

Ancak şimdi kafalarına huni takıp oynuyorlar
    evet dostum aynen budur...işte benim de demek istediğim budur....kısacılar ve günlükçüler rallilerde ancak %10-20 kazanabiliyorlar...orta ve uzuncular kat be katını kazanıyorlar...

6. Arkadaslar olmus olaylarin uzerinden karsilastirma yapip birbirinizi ve cevrenizi fitlemeyin.Burada aynisi olacagini nereden cikariyorsunuz.Belki olmaz.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    Arkadaslar olmus olaylarin uzerinden karsilastirma yapip birbirinizi ve cevrenizi fitlemeyin.Burada aynisi olacagini nereden cikariyorsunuz.Belki olmaz.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz teknik analiz yapıp şöyle olacaktır diyorsunuzya , temelcilerde sizin yaptığınızı yapıyor , ortada fitlemek yok yani

Sayfa 429/948 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •