Sayfa 429/1012 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hala enparanin mevduatini kullanmaniz sasirtici. Bu belirttiginiz oranlari ing gunlukte veriyor niye aylik baglayayim.

Enpara bitti dostum
    enparanın oranını paylaşıyorum diye enpara kullandığımı nerden çıkardınız? sizin bu yaptığınız niyet okumaktan başka bir şey değil. siz de değişen oranları paylaşın da formun amacı gerçekleşmiş olsun. isteyen istediği bankayı kullanır. işine hesabına hangisi gelirse. kimisi aktif kullanır kimisi nkolay bono kimi ziraat kimi garanti. oturduğu yerden eleştirmek en kolay olanı. siz riski alırsınız kimisi almaz. bence bunları boş verelim ve iyi ya da kötü banka oranlarını paylaşalım. bahsettiğiniz ing hoş geldin faizi muhtemelen. ben o hakkımı kullandım. o da ayrı konu.

2. 04 Aralık Salı 14:33 FİNANSAL KESİM DIŞI FİRMALARIN NET DÖVİZ AÇIĞI EYLÜL'DE 210,1 MİLYAR DOLARA GERİLEDİ

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bloom da sabah raporunda bile stopaj indirimin kalkmasının çok hatalı olduğu vurgulandı pek çok sektör için vergiden fedakarlık yapılırken mevduata bunun reva görülmemesini anlamak mümkün değil dendi ! bir yorumcu ise doların fazla düşmesi istenmiyor ondan dolayı kalkmış olabilir dedi !
    en az secime kadar devam etmeliydi ya da enflasyon %20 nin altına kalıcı gelene kadar ..aynen oyle patronlara musluklar hep acık ..lafa gelince tl yi sonuna kadar destekleyecegiz dediler ama yine kostek olundu yapacak birsey yok tercih meselesi belkide evet orta nokta 5.50 den asagısı istenmiyordur ...dolar son donemde ulkede ekonomik aktivite olmadıgı icin dustu cari acık kapandıgı icin cari fazla olustugu icin dustu ..yoksa dolarn dususunden olumlu etkilenmedi diger piyasalar. ..bakalım bahri adamlar pesinen soyluyor bundan sonra enflasyon dusucek faizler de dusecek diye ...bizde dolar alarak kasko yu yaptık bir bakıma

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    enflasyon rakamlarını acıklayanlar nereden alısveris yapıyorlar valla mera ediyorum 1 ayda ayrı ayrı 7*8 cesit market 3-4 de pazar gezerim 4-5 cesit sebze ve meyve dısında fiyatı dusen urun daha gormedim ...heleki hazır gıda islenmis gıda temel ihtiyac maddeleri fiyatı dusen hic gormedim ...en basitinden kendinize 4-5 urun belirleyin her ay marketten satın aldıgınızda fiyatına bakın bakalım dusuyor mu mumkun degil dusmuyor her ay minumum %5-10 zam garanti si var ama ...valla helal olsun nasıl fiyatlar dustu diyorlar haralde marstan falan yapıyorlar alısverisi ne desek bos .
    Yaşadığım olayı anlatayım. Bir markate peynir almak için gittim. Peynir etiketinde enflasyon ile mücadele kapsamında %10 indirim etiketi vardı. Benim bildiğim bu durum yıl sonuna kadar sürecekti. Bir miktar peynir aldım. aradan bir hafta geçmeden aynı peynirden almak için markete gittiğimde etiketteki indirim kalkmış. Bir de bindirim ve ardından indirim uygulanıyor. pazarlama taktiği olarak. Bilinçli tüketici olmak gerekiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yaşadığım olayı anlatayım. Bir markate peynir almak için gittim. Peynir etiketinde enflasyon ile mücadele kapsamında %10 indirim etiketi vardı. Benim bildiğim bu durum yıl sonuna kadar sürecekti. Bir miktar peynir aldım. aradan bir hafta geçmeden aynı peynirden almak için markete gittiğimde etiketteki indirim kalkmış. Bir de bindirim ve ardından indirim uygulanıyor. pazarlama taktiği olarak. Bilinçli tüketici olmak gerekiyor.
    Evet anladigimda başka marka dan alim yapardim şimdi tum markalar uckagitci olmuş devir kotu tbey ama almasak ta olmuyor ne yiyeceğiz mecburuz yemeye bu durumda kazigigida yiyoruz mecburen köyde yaşayanlar şanslı bu konuda herseylerini kendileri üretiyorlar hem doğal ..biz o kadar para veriyoruz üstüne zehir yiyoruz .

6. Şimdi mesela bu TÜİK enflasyonu neye göre kime göre belirliyor ? İstanbul daki Ankara'da ki markete pazara hallere goremi yoksa Hakkari'de ki Van'da ki lere goremi ..soğan fiyatları %50 artmış demiş mesela ..yahu ay başında çoğu yerde soğan 2.5 tlydi ay ay sonunda çoğu yerde 4.50 - 5 TL arası idi ..o zaman nasıl olurda artış %50 olur ..%80-100 artış varken %50 artış diye kayıt ediyorlar ..ondan sonra enflasyon düşük çıktı ..

7. 04 Aralık Salı 15:13 ERDOĞAN: BAHÇELİ İLE MUHAKKAK BİR ARAYA GELMEMİZ GEREK, CUMHUR İTTİFAKI SAĞLAM KALMALI

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    04 Aralık Salı 15:13 ERDOĞAN: BAHÇELİ İLE MUHAKKAK BİR ARAYA GELMEMİZ GEREK, CUMHUR İTTİFAKI SAĞLAM KALMALI
    Memlekette ittifaksiz iş yapılamaz hale geldi

Sayfa 429/1012 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •