Sayfa 429/1527 İlkİlk ... 3293794194274284294304314394795299291429 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Bir çok hissede Türkiye piyasasında yabancı küçük hedge fon çıkışlarından bahsediliyor...(Bu fonları takip eden arkadaşların mesajları bu şekilde...)

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Bir çok hissede Türkiye piyasasında yabancı küçük hedge fon çıkışlarından bahsediliyor...(Bu fonları takip eden arkadaşların mesajları bu şekilde...)
    En çok bizi vurdu bu fonlar ,onlar da vursunlar bakalım. Beklemeye devam.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Büyük bir cisim mi yaklaşıyor Hürol Hocam. Adamlar endeksi yukarı çıkarmış ve doları düşürmüşken...

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Demekki o fonların hepsi bizdeymiş.. bizden başka çakılan yok ki.. enerjsa yı saymiyorum o zaten işleme basladigindan buyana sallantıda.. aselsan thy de artık yukarıya çıkmaya başladı..biz herxaman ki gibi mala bagladık.. 6.97 altı benim icin kozaa bir süreligine biter. . Ben yine oradan donecegini ve 2-3 gun icerisinde tekrar bizde bir hareket olacağını düşünüyorum.. hiçbir hisse kısa sürede sürekli çıkamaz..dün ve ardından bugün grup grup eksiye gecenler var bist 30 da.. sira tekrar gelecektir diye hayal kuruyorum [emoji1]

Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    Büyük bir cisim mi yaklaşıyor Hürol Hocam. Adamlar endeksi yukarı çıkarmış ve doları düşürmüşken...
    Donald Trump olumsuz bir konuşma yapmasın da, gerisi önemli değil....(....2 Şubatta bir konuşması ya da mesajı bekleniyormuş...Uluslararası nükleer sistemlerle ilgili..))

8.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    koskoca aselsanın kademelerine bak. Metro şirketi sanki

Sent from my iPhone

Sayfa 429/1527 İlkİlk ... 3293794194274284294304314394795299291429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •