Sayfa 429/540 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Citi ve emeklilik fonları her gün pozisyonu arttırıyor fakat hisse düşüyor acaba korkutma mı yorumlayabilecek var mıdır?

2.  Alıntı Originally Posted by memot Yazıyı Oku
    Citi ve emeklilik fonları her gün pozisyonu arttırıyor fakat hisse düşüyor acaba korkutma mı yorumlayabilecek var mıdır?
    Psikolojisi zor bir kağıt, sürekli olarak kontrol eden cidden kafayı yer.. ciddi bir sabır gerektiren bir speği var. En iyisi ara sıra bakmak..

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by skfeyi Yazıyı Oku
    Haklısınız dostum.. Bazı arkadaşlar ortaya laf atıp kaçmayı marifet zannediyor..
    Varsa elle tutulur bir bilgi açık açık paylaşın..

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ULUSOY ELEKTRİK HİSSESİNİ 2 YILDAN FAZLA BİR SÜRE OLDU TUTMAKTAYIM.
    Burada pek fazla yazan arkadaş yoktu ve sonra şirketin satış olayı ortaya çıkınca forumda hisseyi izleyen sayısı arttı.Şirketi tanımak için biraz araştırmak gerekir.Belki Ankarada oturmayanlar şirketin yerini bilmeyebilir ancak şahsen fabrikayı dışarıdan ziyaret ettim. içine girme imkanı bulamadım haftasonu olması nedeniyle.Daha önceden de işim dolayısı ile görmüştüm.Gayet büyük bir tesis.ayrıca Temellii organize sanayide yeni trafo fabrikası yatırımı var ancak inşaatın ne aşamada olduğunu bilmiyorum.Yatırımcı ilişkilerinden sorabilirsiniz.Şirket patronu zaman zaman borsadan kendi hisselerini satın alıyor ve yabancı kuruluşlara sattığını borsaya bildiriyor.Kısaca patron kontrolünde bir hisse,ayrıca bunu defalarca bu forumda paylaşmışımdır.Son satış hikayesi nasıl sonuçlanır bilemem ancak patronun mayıs ayında başlayan 3 milyon 150 bin lotluk hissesini borsadan topladı temettü öncesi .Şirketin borçla ilgili sorunu yok.yurt dışı satışları artmış ,ki bilançoyu incelerseniz bu açıkça görülüyor.bir yılda bu kötü dönemde yatırımcısına dolar bazında bile para kazandırmış.Yabancı yatırımcı dünyada daralma trendi devam ederken hisseye talip olması şaşırtıcı olmamalı.Ama burası borsa her türlü oyun ve akla gelmeyecek ihtimalleride göz önünde bulundurmalıyız.Şahsen bir endişem yok bu hissede beklemeye devam edeceğim.Paylaşacak başka bir bilgim yok ,umarım satış gerçekleşir.Bahsedilen 300 milyon USD satış bedeli gerçekleşirse ULUSE hisse fiyatını 20 nin üzerine çıkarır bence.

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    ULUSOY ELEKTRİK HİSSESİNİ 2 YILDAN FAZLA BİR SÜRE OLDU TUTMAKTAYIM.
    Burada pek fazla yazan arkadaş yoktu ve sonra şirketin satış olayı ortaya çıkınca forumda hisseyi izleyen sayısı arttı.Şirketi tanımak için biraz araştırmak gerekir.Belki Ankarada oturmayanlar şirketin yerini bilmeyebilir ancak şahsen fabrikayı dışarıdan ziyaret ettim. içine girme imkanı bulamadım haftasonu olması nedeniyle.Daha önceden de işim dolayısı ile görmüştüm.Gayet büyük bir tesis.ayrıca Temellii organize sanayide yeni trafo fabrikası yatırımı var ancak inşaatın ne aşamada olduğunu bilmiyorum.Yatırımcı ilişkilerinden sorabilirsiniz.Şirket patronu zaman zaman borsadan kendi hisselerini satın alıyor ve yabancı kuruluşlara sattığını borsaya bildiriyor.Kısaca patron kontrolünde bir hisse,ayrıca bunu defalarca bu forumda paylaşmışımdır.Son satış hikayesi nasıl sonuçlanır bilemem ancak patronun mayıs ayında başlayan 3 milyon 150 bin lotluk hissesini borsadan topladı temettü öncesi .Şirketin borçla ilgili sorunu yok.yurt dışı satışları artmış ,ki bilançoyu incelerseniz bu açıkça görülüyor.bir yılda bu kötü dönemde yatırımcısına dolar bazında bile para kazandırmış.Yabancı yatırımcı dünyada daralma trendi devam ederken hisseye talip olması şaşırtıcı olmamalı.Ama burası borsa her türlü oyun ve akla gelmeyecek ihtimalleride göz önünde bulundurmalıyız.Şahsen bir endişem yok bu hissede beklemeye devam edeceğim.Paylaşacak başka bir bilgim yok ,umarım satış gerçekleşir.Bahsedilen 300 milyon USD satış bedeli gerçekleşirse ULUSE hisse fiyatını 20 nin üzerine çıkarır bence.
    Güzel özetlemişsiniz tek ufak ekleme şunu yapabilirim,

elektrikli araçlar hızla artıyor bu da ciddi trafo ihtiyacı doğuruyor.
    Zaten altyapısı eskimekte olan Avrupa'ya çok ihracat potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
    Brüt Kar marjımız çok yüksek ve rekabet imkanımızı oldukça yüksek tutuyor.
    Umuyorum bu potansiyeli kinetiğe dönüştürürüz ve şirket hem kotta hem de oturmuş bir temettü politikası ile yoluna devam eder.

Her iki arkadaşa da bilgilerini bizimle paylaştıkları için çok teşekkürler.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şuan borsaya paralel sıkışmış vaziyette. ama 3. çeyrekte çokiyi kar açıkladı. satış düşüncesi olmasa dahi değeri gereği buralarda olması normaldi.4. çeyrektede durumu ekonomistler tarafından iyi düşünülüyor .birçok firma xarar ederken bu firma kar ediyor hisse yapıcı hissesine sahip çıkmalı. ytd.değildir.

7. Yabancı alımlarına hergün bakıyorum ve hergün ciddi anlamda artış oluyor umarım boşuna değildir bu alımlar

Sayfa 429/540 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •