Originally Posted by
kubilayn
ULUSOY ELEKTRİK HİSSESİNİ 2 YILDAN FAZLA BİR SÜRE OLDU TUTMAKTAYIM.
Burada pek fazla yazan arkadaş yoktu ve sonra şirketin satış olayı ortaya çıkınca forumda hisseyi izleyen sayısı arttı.Şirketi tanımak için biraz araştırmak gerekir.Belki Ankarada oturmayanlar şirketin yerini bilmeyebilir ancak şahsen fabrikayı dışarıdan ziyaret ettim. içine girme imkanı bulamadım haftasonu olması nedeniyle.Daha önceden de işim dolayısı ile görmüştüm.Gayet büyük bir tesis.ayrıca Temellii organize sanayide yeni trafo fabrikası yatırımı var ancak inşaatın ne aşamada olduğunu bilmiyorum.Yatırımcı ilişkilerinden sorabilirsiniz.Şirket patronu zaman zaman borsadan kendi hisselerini satın alıyor ve yabancı kuruluşlara sattığını borsaya bildiriyor.Kısaca patron kontrolünde bir hisse,ayrıca bunu defalarca bu forumda paylaşmışımdır.Son satış hikayesi nasıl sonuçlanır bilemem ancak patronun mayıs ayında başlayan 3 milyon 150 bin lotluk hissesini borsadan topladı temettü öncesi .Şirketin borçla ilgili sorunu yok.yurt dışı satışları artmış ,ki bilançoyu incelerseniz bu açıkça görülüyor.bir yılda bu kötü dönemde yatırımcısına dolar bazında bile para kazandırmış.Yabancı yatırımcı dünyada daralma trendi devam ederken hisseye talip olması şaşırtıcı olmamalı.Ama burası borsa her türlü oyun ve akla gelmeyecek ihtimalleride göz önünde bulundurmalıyız.Şahsen bir endişem yok bu hissede beklemeye devam edeceğim.Paylaşacak başka bir bilgim yok ,umarım satış gerçekleşir.Bahsedilen 300 milyon USD satış bedeli gerçekleşirse ULUSE hisse fiyatını 20 nin üzerine çıkarır bence.
Yer İmleri