kötü haber de geldi. sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 15 zam geldi... eğer elektrik fiyatlarına zam gelirse bizim için nötr olur bu durum...
kötü haber de geldi. sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 15 zam geldi... eğer elektrik fiyatlarına zam gelirse bizim için nötr olur bu durum...
Hisseye yeni gelenler doğalgaz zammından sonra hemen paniklemişler anlaşılan. Yahu bizim Antalya zaten yıllarca 30-40 TL marj ile çalıştı. Bu yaz ise rekor kırarak 180-200TL marj ile çalıştı. Yarınki PTF'ler ile de 70-80TL civarı bir marjı var. Daha ne istiyoruz. Bu habere kötü haber diyenlerin dünyada doğalgaz fiyatlarından haberleri var mı ? Kömürcüler her gün zam yiyor zaten. Biz de yiyelim yani. Gerçi bu ay 5%, bir dahaki ay 15% bekliyordum ama takdir böyleymiş diyelim
.
Elektrik fiyatlarına zam gelirse; dağıtanlar, perakendeciler sevinsin. Biz zaten elektriği yarın 489TL fiyata satacağız. Zam gelmezse de satacağız, zam gelirse de. YTD.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
2 sene once bilanco hatali diye %20 taban yedigimiz arkadaslar hala burada mi?
Ne gunlerdi. Simdi dogalgaza zam geliyor hisse yalandan bile olsa dusmuyor.alisik degiliz.
Yatirim tavsiyesi degildir.
En azından ben buradayım hocam. Daha da büyüme hayallerimiz var inşallah
. Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Sn ortaklarım merhaba,
Yurtiçini biliyoruz o.k . Peki doğalgaz fiyatlarıın yükselişi özbekistanda açılacak santrallerin kar marjını düşürecek mi yoksa orda üretim rakamına göre sabit bir komisyon gibi mi olacak kazançlar.
Bedelsiz de kullanılacak kalemlerde yeni bilançoda değişiklikler olduğu için SPK düzeltme istemiş. İlk açıklanan bedelsiz haberindeki tutarlar ilk çeyrek bilançoya göre düzenlendiği için, ikinci çeyreğe göre düzenleme yapıldı. Sadece onayı bir hafta öteledi. Başka bir durum yok.
Yer İmleri