-
Amerikali rock-metal grubu Nirvana, ucuncu ve son albumu In Utero'yu 21 Eylul 1993 ytarihinde piyasaya surdu.

-
-
"Bence bu dunyada hic kimse bir palyacoyu anlamaz; bir palyaco bile oteki palyacoyu anlamaz. Onlarin da arasinda hep kiskanclik ve cekememezlik vardir. Her zaman olmasa bile Marie beni anlardi. Ona gore ben ''yaratici insan'' oldugum icin kulture daha cok ilgi duymaliydim." Heinrich Boll, Palyaco
"Credo che non ci sia nessuno al mondo che capisca un clown, e neppure un clown capisce l'altro. Lì poi entra sempre in gioco l'invidia e la gelosia. Maria era quasi arrivata a capirmi, a capirmi completamente non arrivò mai."

"Sanatcilarin hayatini anlatan filmler iskence verir bana. Boyle filmleri yapanlar, o donemde yasasalardi Van Gogh'a bir tablosu icin yarim paket sigara verip sonra da, "Bir pipoluk tutun de verseydik bize bunu yine cizerdi," diye uzulen insanlardir."
"Å“Generalmente questi film vengono fatti da gente che non avrebbe dato a Van Gogh per un quadro nemmeno un intero pacchetto di sigarette, ma solo la metà, e che poi si sarebbe pentita anche di questo, quando si fosse accorta che il quadro avrebbe potuto averlo anche riempiendogli una sola volta la pipa."
-
-
20th Century Fox, Kenneth Branagh'in yonrtip oynadigi ve basrollerinde Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley ve Penélope Cruz'un oynadigi Murder on the Orient Express'in yeni fragmanini yayinladi.
-
Lionsgate ve StudioCanal. Liam Neeson'in oynadigi aksiyon The Commuter'in yeni fragmanini yayinladi.
-
-
Italyan ressam Alessandro Allori'nin olum yil donumu (22 Eylul 1607)
Venere e Cupido (Venus Disarming Cupid, 1565-1575)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri