Sayfa 43/247 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 337 - 344 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1. Geldi zarar çoğaldı

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yıllara göre şirketin kar rakamları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Hep zarar mı etmiş bu... nereye kadar...

4. Arkadaşlar birkaç sorum olacak bu hisse ile ilgili.. Hisseyi tanımak için soruyorum ...
    1). 2015/09/15 Tarihinde 7,17 TL olan hisse ne olduda 2016/01/26 tarihinde 17,50 TL civarlarını gördü... Bu sıralarda gerçekleşen olaylar ne idi... Bu patlamanın sebebi nedir? Dört ayda %244 pirim yapmış...
    2). 2016/12/26 tarihinde ne gibi bir gelişme olduda hisse tavan fiyattan kapattı ve ertesi günde %17,65 ile kapatmış iki günde %40 vermiş inanılmaz bir performans...

Bu tarihlerde gelişen olayları bana özet geçebilecek bir forumdaşım varsa çok minnettar olurum... Orta vade yatırım yapmayı düşündüğüm bir hisse ve geçmişini bilmek istiyorum... Şimdiden teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by Abomber Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birkaç sorum olacak bu hisse ile ilgili.. Hisseyi tanımak için soruyorum ...
    1). 2015/09/15 Tarihinde 7,17 TL olan hisse ne olduda 2016/01/26 tarihinde 17,50 TL civarlarını gördü... Bu sıralarda gerçekleşen olaylar ne idi... Bu patlamanın sebebi nedir? Dört ayda %244 pirim yapmış...
    2). 2016/12/26 tarihinde ne gibi bir gelişme olduda hisse tavan fiyattan kapattı ve ertesi günde %17,65 ile kapatmış iki günde %40 vermiş inanılmaz bir performans...

Bu tarihlerde gelişen olayları bana özet geçebilecek bir forumdaşım varsa çok minnettar olurum... Orta vade yatırım yapmayı düşündüğüm bir hisse ve geçmişini bilmek istiyorum... Şimdiden teşekkürler
    fast food zararlidir ....

dokanir insana bence grafigi ac
    kap haberlerine de bak daha cok bilgi sahibi olursun...

eksik fazla yanlis seyler yazilir kimse vebal almak istemez...

1-kisaca yazam 2015 de bilancoda cok cuzzi gorunen arsasi degerleme raporu yapildi tum sise grubunda yapilda ve bu pasabahce halka arz olacak ve hatta denizcam uzerinde halka arz olacak algisina sebep oldu

2-pasabahce magazalarimdaki %19 luk pay yaklasik 9.5 milyonlara satildi... sermayesi 6 milyon olan sirket icin cok iyi bir para

lakin hissenin kisa vade bordu cok fazla ve biturlu kar e gecemedi ...

suan da da bu satis yine pasabahcenin sermaye artirarak seffaflasmasi ve ona gore halka arz fiyat ortaya cikarmasi olarak algilanmakta ....

eger denizcam uzerinden halka arz olursa cokk etkisi olur lakin denizcamsiz halka arz olursa sinirli etki olur ...

bu arada sirket bu parayi nasil degerlendireceginiz yazmadi ama ocak ve firinlarda modernizasyona gidildi ...

sermaye tavanini 25 milyona cikardi bu da hisse de bedelli yada bedelsiz yapabilecegi dusuncesiini ortaya koydu yaklasik yuzde 42 halka acik sahsen bedelli yapmaya daha yakin goruyorum keza kisa vade ve finansal borclar bukadar cokken bedelsiz sermaye artirimi pek mantikli gelmiyor bana

esasen katma degeri yuksek urun yapmasi yaklasik 19 ulkeye ihrac yapiliyor olmasi bu kadar degerli bi hisse neden gitmez akil almiyor ...

sirketin tanitim ve anlasma konusnda cok eksik kaldigini dusunuyorum... ve kiniyorum

bukadar guzel el emegi goz nuru urunu pazarlayamiyorlar ...

luks restuarantarla anlasmasi lazimm...

kalifiye eleman sikintisi yasanirken iscilerin greve gitmesi ve iscilere ayrilan bilancodaki paylarin azligi hic hosuma gitmedi

yani kisaca bi anda 8 tl de olabilir
    80 tl de risk ,kazanc oranina gore yatirim yapilacak bi sirket beklentileri satin alip gercege donusmesi kedinin cigere baktgi gibi beklenen bir hisse

ilk 5 kurumda yaklasim %80 olmasi guzel

anlayacan iste kapi iste sapi
    neresiden tutarsan tut 11-15 git gel konya alti saat rota hangi yone kayacak bunu zaman ve gelismelere bekleyeck...

6. Kedinin cigere baktıgı gibi bakıyoruz cigeri yiye bilecekmiyiz nasipde varsa yiyecegiz

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Dencamda 12 .60 maliyeti kurtarsam çıkacağım bundan bi. Halt olmaz ytd...

8. makınelerı yenılenmıs dıyordu pres makınası alınmı yatırım yapılmıs forumda bırı yazmıstı ısmını hatırlamadım okur sa cevap vermesını yaDA Baska bılgısı olan varsa kar edebıecegını soyluyordu yada zara daha az gelcegını hesap nerde saştı zarar ıyıce byumus
    fazlasıyla

Sayfa 43/247 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •