Bu firmanın hiçbir ürününü bugünden sonra evime sokmama kararı aldım. Daha önce firmaya yazmıştım düşen sadece hisse değil itibar ve müşteri kaybedersiniz dedik olmadı. Demekki müşteri daima haklı değilmiş..
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
Bu firmanın hiçbir ürününü bugünden sonra evime sokmama kararı aldım. Daha önce firmaya yazmıştım düşen sadece hisse değil itibar ve müşteri kaybedersiniz dedik olmadı. Demekki müşteri daima haklı değilmiş..
Son düzenleme : Belekkimi; 02-11-2017 saat: 19:36.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Bende almiyorum artik aldirtmiyorumda bizden 3 5 kuruş kazandılar ama çok şey kaybettiler
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece ürün almamakla olmaz bilanço kalemlerinin tek tek incelenmesi, bilanço açıklanmadan önceki operasyonlarin hepsi ile ilgili, BİMER, CİMER, SPK BIST ve Maliye bakanlığına konunun araştırılması için talepte bulunulması lazım. Varsa bir usulsüzlük herkes hesabını vermeli. Muz cumhuriyetinde değiliz. İnsanların emeğine herkesin saygı duyması gerekir. Ahlak yoksunu kurumsalliktan uzak firmaların tek tek ayıklanıp Bistten atılması yatırımcının güvenini kazanıp tekrar borsaya ilgi duymasını sağlar. Bu tür bir temizlik BIST şirketlerinin itibarını da o bir o kadar arttirir. Yoksa yabancirın elinde oyuncak olur..bol kazançlar. Hak verilmez hak alınız...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
değerli dostlar 2,07 den almış olduğum pınsuyu yapılan insider tradingden sonra böyle patron ve de çakal şirketlerine bulaştığım için kendime kızarak geçen hafta perşembe günü 1,88 den 3650 tl zararla sattıktan sonra kalan parayı ASELSANA gömdüm aynı gün.33,76 maliyetle.An itibarıyle aselsan 38,50 seviyesinde.Pınardan ettiğim zararı çıkarıp kara geçmiş durumdayım 3 günde.Allah utandırmasın.
Sonra kendi kendime kızdım ülkemizin bu kadar potansiyelli ve güzide gerçek üreten ve stratejik bir şirketi varken neden olmayacak patron şirketlerinde macera aradım bugüne kadar diye..
hep almaya niyet ettiğim ama hep çok yükseldi çok pahalı diyerek her seferinde vazgeçtiğim bir kağıttı.(geçen sene 9 liradan almadığıma o kadar pişmanım ki)
Biliyorum zarardayken satmak içinden gelmiyor insanın,hatta çok gücüne gidiyor oyuna getirildiği için..Ama borsada bu şekilde olan bir sürü şirket var,hepsi kynin kanıyla besleniyor.
kalın sağlıcakla dostlar.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri