Teşekkürler cefaks
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Üst kademelere koyduğu lot miktarı kadar işlem gerçekleşmeden kademeler kalkıyor. Alıcı olduğu müddetçe gider olabildiğince ucuz zaten.
İş Yatırım
Hisse Önerisi
AL
Tarihi
12.12.2016
Hedef Fiyat
13,80
Getiri Pot
%42,2
İlyas Safa Urgancı
Pınar Et'in Türkiye'nin paketli işlenmiş et pazarındaki büyümeyle birlikte uzun vadede büyüme potansiyeli olduğunu düşünüyoruz. Fakat hammadde maliyetlerindeki oynaklık, mevzuat değişiklikleri ve yüksek rekabetin önemli riskler olduğunu düşünüyoruz.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Pınarın bayileri satış stratejilerini değiştirdi. Agresif satış pozisyonu almaya başladılar. Et grubunda özellikle sürekli kampanya fiyat duyuruları alıyoruz. Hindi eti şu anda yok satıyor.
Bir pınar bayisi ile sohpet ettik. Bayi şöyle der, Üzerimizde inanılmaz satış baskısı var. Gerekirse bir tane sucuk isteyenlere gidip bırakılacak. Koliler bölünebilecek. Müşteri ziyaretleri arttırılacak.
6 aylık bilanço beklentim yüksek. Yatırım tavsiyesi değildir
Bir de yatırım tavsiyesi yapanlar borsadaki olası düşüşe karşı portunu defansif hisse olarak öneriyorlar....zaten çok ucuz da kaldı...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri