Sayfa 43/817 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 337 - 344 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Mali yapısındaki ve bilançolarındaki düzelme için ,7 yıldır peşkeş çekilen bilançolar için ve dolayısıyla 7 yıldır verilmeyen temettü - bedelsiz ve bilimum haklarımız için Marshall Boya ve Vernik AŞ nin küçük ortakları göreve... Yeni gelen küçük ortaklar sizlerde... Türkiye için Evet...
    https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1

2.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Sayın baralper,

Yazdıklarımı okumuyorsunuz yada cümlenin son kısımlarındaki (cek) (cak) yada (olabilir) (bilir) kısımlarına dikkat etmiyorsunuz.

Cek - cak gibi ifadeleri kullanan biri değilim.

Teknik konusunda senin kadar bilgim olmayabilir ama bendeki bilgi bana yetecek kadardır.

Detaylı ve profesyonel teknik analiz istediğimde bazı dostlarım binlerce km öteden 10 dakika yapar ve gönderirler.

Ama takas konusuna gelince o da benim uzmanlık alanımdır.
    Günlük pastanın 1/3 üne bakarak birşeyler yazmışsınız.

İlk 5 kademe aliş satış kısmında satıcı 10 kurum var. Bunlardan 7 si Türkiyedeki en fazla küçük yatırımcının hesabının bulunduğu bankalara ait yatırım hesaplarıdır. Küçük yatırımcı güvenli kurum arar.
    İlk 5 kurumun altında DİĞER kısmıda piyasadaki diğer tüm kurumları tespit eder ve lotca ilk 5 e giremeyecek büyüklüktekilerin toplamıdır.
    Aradaki fark 23000 lot civarı.
    Azımsanmayacak kadar büyük. Nerdeyse ilk 5 kurumdaki alış lotlarına tekabul ediyor.
    Listede toplamda 30 kuruma dağıtılan küçük küçük 23000 lot var.
    Birde şunu bize kesin olarak söyleyebilirmisiniz?
    İlk 5 teki yapı kredi, ziraat, gedik, şeker yatırımdaki tüm mallar spekinmi? Buradan işlem yapan yüzlerce küçük yatırımcı var. Terside satış kademesi için doğru sadece ak yatırım için garklı. Çünkü blok olarak elden çıkardığı aşikar.

Ben ne diyorum: aynı grup 3 ayda bir tahtaya geliyor 32-33 ten toplayarak 38-40 hareketi yapıyor. 37 lerde spek uşakları tahtayı uçacak diye pazarlıyor ve küçük yatırımcıya mal kilitleniyor.
    Ey küçük yatırımcı durum defaatlerce tekerrür ederken sende 32-33 den maliyetlen 38-39 dan spekin kafasına çak diyorum.
    Ben bile bunu derken uçacak kaçacak bu sefer trendi kırdı diyenlerin yazılarından etkilenip salak gibi adamın 39,4 lardan malı basmasını izliyorum.
    Birilerine 40 lardan mal aldırıpta uçacak kaçacak diyorsam herşeyi diyebilirsiniz.
    13 yıldır burdayım kimsenin vebalini almadım.
    Hedefi çok yüksek olanların zaten günlük izlemesine gerek yok. Hergün izleyen biriyseniz kısa vadelisiniz derim. Kısa vadeliyseniz oyuncuya göre hareket etmeye çalışın.
    Saygılarıml
    Sayın Devrikiki derdim polemik yapmak yada birilerine sataşarak kalp kırmak değil.. Ben işin teknik analiz kısmı ile ilgilenirim, tecrübelerimle sabittir bu piyasada tek olgu vardır HABERE GÖRE TEKNİK TEKNİĞE GÖRE HABER.. piyasa herşeyi fiyatlar ben sadece bilançoya bakarım zarar varmı ? bedelli artırım yapıp milleti soyuyormu ? yöneticisi sahibi kim ? bunlar düzgünse grafik bana söyler yakında birşeyler olacağını... Şimdi önemli olan nokta hangi pencereden olaya baktığınız.. Benim pencerem bu kağıtta en az 3 ay pozisyonda kalmak ve yaptığım yorum ve analizler bu istikamette olacak.. Bu kağıda günlük, saatlik hatta iddaa modeli 90 dk lık girenlere fayda getirmeyecektir.. eleştiri yapacak arkadaşlar bu açıdan yaklaşırlarsa kendilerini yormazlar.. Zira görüyorum ki bu forumun mesaj başına kibir oranı çok yüksek.. Unutmayın hepimiz faniyiz birbirimize de hiç bir üstünlüğümüz yok...
    Sözün özü sizi de kırdıysam bilmeden hakkınızı helal edin öyle bir niyetim yoktu..

3.  Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    mal 50-80 arası yıkıldı bu tahtada...
    35.60 içinde fazla beklemenize gerek kalmayacak umarım sizde önceki üyeler gibi kaybolmasını bu süreçte...herkes gidiyor bi ben kalıyorum sonra
    Sana yorum yapmaya gerek yok zamanı gelince göreceğiz kimler burada kalacak kimlere sövülecek.. Akıllı ol değişime ayak uydurmayanlarla dolu zincirlikuyu mezarlığı hele borsa arenasının mezarlığı senin gibilerden geçilmiyor

4. Şu burada dursun bakalım.. Görelim ne olacak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    selam dostum sen bi zamanlar bizim tspor sayfasında yazan baralper misin eğer o isen seni kim kırdı orda bilmem ama sen gittin gideli bende orda pek bakmıyorum hala bir miktar tspor elimde var bakalım sonu nereye kadar gidecek marshl gelince teknik olarak bende beğendiğim için burdayım ama temel de hisse sağlam yıllarıdır düzenli kar açıklama yapamadı benim dikkat çekmek istediğim türkiyede boya sektöründe son yıllarda hareketlilik var polisan japonlara satıldı zaten adamlar satmadan malı iyi getirmişlerdi 3 tl den 6 tl ye şimdi 9 küsür orda yapılan hareket mrshll da hiç olmadı burda da acayip bir baskı var cuma günü bile birileri mal sattı ise o malın hepsini ky almadı ya
     Alıntı Originally Posted by baralper Yazıyı Oku

Şu burada dursun bakalım.. Görelim ne olacak...

Burda hepimiz birer küçük yatırımcı Marshall Boya ve Vernik Sanayi küçük ortaklarıyız. Sayın BARALPER doğru olanı yapmıştır. Kendi aramızda tartışma kime fayda sağlayacaktır? Temel olarak düzelmenin yolu birçok defa dediğimiz gibi hakkımızı aramaktır...

Son düzenleme : Cok; 12-03-2017 saat: 11:41.

7.  Alıntı Originally Posted by baralper Yazıyı Oku
    Sayın Devrikiki derdim polemik yapmak yada birilerine sataşarak kalp kırmak değil.. Ben işin teknik analiz kısmı ile ilgilenirim, tecrübelerimle sabittir bu piyasada tek olgu vardır HABERE GÖRE TEKNİK TEKNİĞE GÖRE HABER.. piyasa herşeyi fiyatlar ben sadece bilançoya bakarım zarar varmı ? bedelli artırım yapıp milleti soyuyormu ? yöneticisi sahibi kim ? bunlar düzgünse grafik bana söyler yakında birşeyler olacağını... Şimdi önemli olan nokta hangi pencereden olaya baktığınız.. Benim pencerem bu kağıtta en az 3 ay pozisyonda kalmak ve yaptığım yorum ve analizler bu istikamette olacak.. Bu kağıda günlük, saatlik hatta iddaa modeli 90 dk lık girenlere fayda getirmeyecektir.. eleştiri yapacak arkadaşlar bu açıdan yaklaşırlarsa kendilerini yormazlar.. Zira görüyorum ki bu forumun mesaj başına kibir oranı çok yüksek.. Unutmayın hepimiz faniyiz birbirimize de hiç bir üstünlüğümüz yok...
    Sözün özü sizi de kırdıysam bilmeden hakkınızı helal edin öyle bir niyetim yoktu..
    Tam 6 yıl önce 3 aylık diye girdim Çimbetona. Arsa satışından gelecek paranın 5 yıl sonunda sermayeye ekleyerek artırım yapması için girdim.
    6 yıldır şirket sahipleri bizi dolandırdılar.
    Arada marsala girip çıkıyorum. 2 yıl önce şunu farkettim. Çimbetonu yapan grubun marsalı yaptığını yada marsalı yapan grubun çimbetonu yaptığını öğrendim. Bütün taktikler aynı. Sadece bu iki kağıtla bile paraya para katılır.
    Her ikisindende 32-33 civarı maliyetlen.
    Marsalı 38-39, çimbetonu 40-42 arası satınca kazanılıyor. Çünkü ikiside aynı yere geri dönüyor.
    Arada 3. Kağıt istenirse aslan çimentoya bakılmalı. Ama ne zaman? Çimbeton eğer aslan çimentodan yukarıda ise muhakkak aslan çimento onu geçecektir. Her zaman minimum aslan çimento çimbetondan 3 tl yukarı olmalıdır.

Tecrübe ile sabittir.
    Burda kısa vadeliyim. Çimbetonda son senem. Portfoyumun % 80 beton. Gerisi marsal. Betonda yıl sonuna kadar kumardayım.

Saygılarımla.

Borsada işlem gören boya şirketlerinin net döviz posizyonu:
    POLİSAN /varlıklar=75 milyon yükümlülükler=259 milyon net= -184 milyon
    DYO /varlıklar=15 milyon yükümlülükler=173 milyon net= -158 milyon
    MARSHALL BOYA ve VERNİK SANAYİİ A.Ş /varlıklar=17 milyon yükümlülükler=23 milyon net= -6 milyon

Sayfa 43/817 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •