Sayfa 43/948 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 337 - 344 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Şirket tam bir hayal kırıklığı ve maalesef ki felsefe ve vizyonları bunu gerektiriyor. 5 milyonluk sus payına karşılık, açıkladığı kara bak!.. Diğer bir çok patron kağıdında olduğu gibi kar halka açık olmayan şirketlere transfer ediliyor, garip ilişkilere giriliyor ya da batık öteki şirket fahiş fiyatla satın alınıyor... Silverline, Gentaş, Avod ve diğerleri... Kemikleşmiş bu yapısal sorun ise denetleyici kurumlar tarafından gözardı ediliyor... Yazık, gerçekten çok yazık!.. Birleşme öyküsü altında zararlar, devasa amortismanlar, sonu gelmek bilmeyen yatırımlar... Acı olan tüm potansiyeline karşın asla bir (küçük) BSH olamayacak, ya da Vesbe... Tahta, gerçekle örtüşecekse de olumlu ayrışmaya devam ediyor... Malı basacakları alıcıyı elbet bulacaklar diye beklesem de her geçen gün -ki geçmişte hep öyle oldu- öyle olmuyor... Dün açıkcılara da yedirmediler, bugün tersten başladılar... Evet!..Biz eskiler için çok yeni hareketler bunlar gerçekten de... Mantığım ve deneyimim yolun sonuna gelindiğini haykırsa da, sanki daha yolunun olabileceği inancım da her geçen gün güçleniyor... Yeniden almamak için kendimi zor tutarken, kendimi şu soruyla frenliyorum:Son 1 aylık hareketi göz önüne alındığında yukarı mı, aşağı mı, hangisinin olasılığı daha fazla? Bu risk alınmaya değer mi? Alınacak riskin boyutuna göre daha fazla kazanç elde edilebilecek hiç mi hisse kalmadı?.. Bilmiyorum, belki size de yararı olur... Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...

2. Üstad boşver gitsin fazla kafa yormaya değmez. Gene can yakacaklar işin sonunda. Evet rüzgar silver den yana görünüyor. Geçmişte gitmediği kararlılıkla ve sağlamlıkla gidiyor. Buradan çıkarılacak ders 1: boşadığın karının topuğuna bakmayacaksın. Ders 2: bu tür saçma tahtalarda işlem yapmayacaksın. Bugün resmen şaşırdılar yüksek açıp millet belki bu bilançoya atlar mı diye beklediler. Nasıl olsa radarına almayan tipler her zaman hazırdı. Ama öyle olmadı. Sonra 2.seans kendi mallarını aldılar çaresiz. Çünkü ilgi olmalıydı ve onlar mali okutmalıydı. Teknik olarak sıkıntı yok temelini zaten biliyoruz. Bugün an be an 10 kademe denge açık izledim. Bu tür tahtalarda aktif işlem yapacaksın. Alış gördüler mi verdiler. Yarın bence önemli ve de kritik. 2.1 tepesini zorlar mı bakacaz. Geçerse geçti diye atlayan olacaktır. Esasen ciddi düzeltmeye ihtiyacı var ve de 3 aylık bilançoya kadar olmalı . O zaman tekrar izlenebilir.ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Haklısınız Sevgili Üstadım!.. Geriye dönüp hayıflanmak yerine, şük'r etmenin zamanıdır şimdi belki de... Yine de gönül uslanmıyor işte... İki yıl boyunca yaz, çiz, tahmin et... Hepsi cuk otursun hatta "psikolojimiz kaldırmayacak, erken ayrılacağız bu gemiden de" o da çıksın... Neyse!.. Bu kağıtlar böyle işte... Tam bir küçük yatırımcı düşmanı... Alsan mutlu değilsin, satsan daha kötü... Gözü küçük ortağının cebinde olmayan, düzenli büyüyen, kar transferi yapmayan, temettüsü ile yüz güldüren şirketleri seçmek lazım (Petun, Adana gibi), akıllandık ama biraz geç oldu... Bir de forumdan bir arkadaş hareketin ikinci gününde ona da arkadaşlarının söylediği ve kendisinin de kağıda bulaşmasına neden olan bir duyumunu paylaştı... Tabii ki sizinle paylaşmayacağım ama şu ana kadar söylediklerinin de hepsi çıktı... Dedikodulara, söylentilere hiç prim vermedim ama bu kadar kolay mı yaa!.. Bu mudur yani!.. Nerde kaldı hani teknik-taktik analiz? Bilginin değeri?.. Merak ediyorum, Kızbabası ile Piloo dostlarımız duruyorlar mı acaba... Eğer duruyorlarsa hepsini gönülden tebrik ediyorum... Selamlar, bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Derinlik verebilecek var mı

5.  Alıntı Originally Posted by Avsarbey Yazıyı Oku
    Derinlik verebilecek var mı
    Derinlik verecek kimse kalmadı gibi

6. IMG_1953.jpg

Kademe
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

7. 2,10 destek yaptığı IMG_1954.jpg sürece 2,38-2,82 hedefleri olur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

Sayfa 43/948 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •