Şu fiyatlarda hisse geri alım uygulamamak yönetimin durumunu net olarak gösteriyor.
Karar almışsın hisse gerim alım için.
Bunu uygulayamamak nedir?
Önceleri tahta sığı hikayesini yaptılar, şimdi ne diyecekler merak ediyorum.
Bu fiyatlardan hisse almaktan daha karlı ne olabilir ?
klinker satmaktan, liman işletmekten , HES enerji üretiminden bile karlı?
Tabi ki eş dostuna hisse aldırıyor olabilir mi?
Ytd.
Saygılar,
Ağlama duvarı modu devam ediyor.Şundan eminim,burada yazan kimse kalmayınca o zaman
döneceğim.Temmuz ayında kol keserek vedalaşmıştım.Ancak göz ucuyla takipteyim.İnandım inat k... iki kanat
diyenleri takdir ediyorum.Trade edemiyorsan zamanı yönet yöntemi doğrudur.Ben, trend my frend modundayım.
Assagi tukursen sakal yukari tukursen biyik derler ya......
Merkez Bankasi nin durumunu ozetliyor. Simdiye kadar oncu olamadi ya bu saatten sonrada zor. Dostlar is basinda gorsun misali 300 baz puan faiz artirsa kimseyi
memnun edemez. Dolar inmez ve stabil kalmaz. Borsa negatif etkilenir.
Bizim hisseye sakal da yaramiyor biyikta......
Velevki oncu yuksek faiz arttirdi.....piyasayi kitler....cimento satacak adam arariz..mumnuniyetsiz
faiz artisida dovizi yukari yonlendirir. Bu seferde hissemizin kur farki zarari katlanarak artar.
Siz neymissiniz be iyi egitimli capsizlar. Takas da da %1.10 luk bir dagitim olmus gibi duruyor. Mal alan bir yigit yok gibi....tam kestirmek zor ama rakamlarin soyledigi bu.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://dogruhaber.com.tr/haber/3086...ciklama-geldi/
Ham madde İzmir’in dağlarından,yakıtta İzmir’linin ...undan,yani hepsi beleş...eee sizde en azından yatırımcılarınıza biraz kazandırın artık,yoksa bu işinde kokusu çıkacak yakında,demekki “İYİ PAZARLAR” projesi boşuna değilmiş,İzmir’li ne kadar iyi ve sağlıklı beslenirse atık tesisinden şirkete gelen granül kalitesi ve kalori düzeyi o derece iyi oluyor,yani arkadaşlar yöneticilerimiz bir şey yapıyorsa bir bildikleri vardır...
Sayın eksipnos35 , yöneticilerin İzmirlilerin kaliteli b.kuna ihtiyacı yok sanırım. Zira kendileri hisseye çok iyi bir şekilde sıçıp sıvadılar zaten. Halada sıçmaya devam ediyorlar.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri