Sayfa 43/1527 İlkİlk ... 33414243444553931435431043 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Yılbaşından beri >>> 11 iş gününde

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Sabır gerçekten çok önemlidir...Daha öncede yazmıştım, olay hisse senedinde değil, kendi psikolojimiz de, karakterimiz de, yıllardır süre gelen yaşam tarzımızla doğrudan bağlantılı....Örneğin tezcanlı bir karakter, borsada mahvolur, erir , gerçekten yıpranır....Her şey kendi elimizde....Ayrıca, Kozaa da daha operasyonlar yeni başlıyor.... hisse zaten normal bir hisse değil...yoksa Hissenette bugünlere göre iyi sayıda sayılabilecek bir üye ve izleyici kitlesi bu topikde yer alsın... ...topiğe yazıyorum bir şeyler ama, pek anlaşılmıyor galiba..(Bazıları hicivli ama gerçek...). ....Örneğin, terhise 11 iş günü kaldı gibi...
    Hocam,ben şunu anladım:Siz,kozaadan kaldırdığınız parayla,emekliye ayrılacaksınız..
    Doğru mu anlamışım?

5. Sayfayı kaç kişi izliyor üye misafir sayısı ismi bilgisine bakılıyordu ya neredendi beyler bilen var mı?

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Sayfayı kaç kişi izliyor üye misafir sayısı ismi bilgisine bakılıyordu ya neredendi beyler bilen var mı?
    Sent from my iPhone
    Ben daima bilgisayarda olduğum için direkt görülüyor sayfanın altında....>>>> Aşağıdaki gibi:

Hissenet in genel durumu da FORUM başlığı altında , alt kısımda görülüyor..O da aşağıda:..

Belli dönemler sonunda talep edildiğinde de, yönetim o topiğe ait toplam sayıları gönderebliyor....

7.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Ben daima bilgisayarda olduğum için direkt görülüyor sayfanın altında....>>>> Aşağıdaki gibi:
    Sadece bilgisayardan mı görünüyor üstad?

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Sadece bilgisayardan mı görünüyor üstad?
    Sent from my iPhone
    Cepten de görülmesi lazım ama ben cepten hiç girmedim Hissenet e....O yüzden bilmiyorum...Yönetime sorarsan hemen cevap gelir....

Sayfa 43/1527 İlkİlk ... 33414243444553931435431043 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •