Sayfa 43/341 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 337 - 344 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. 2016 yılında 6.40 yapmıştı. bende böyle yine hareketli bir zamandı 3.85 ten girmiştim. biraz o zamanki gibi davranıyor ama o zamanki gibi marj yok ya. birazda o zamanki marj olsa dicem zamanı geldi.. ama işin kötüsü o kadar karı realize edemedim. brüt takasta yine azda olsa 4 üstünde primli vermiştim. 1 yıl sonra yine aldım ama artık günlük hareket ediyordu. ama ta o zamanlardan beri favorilerimden hiç çıkarmadım. geçen en son 2.00 yi görünce dikkatimi çekti.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. 2.35 ustune atıp kalmalı kalırsa hareketi olası ytd

4. ilk durak 2.40 daha sonra 2.60 bölgesi muhtemel olabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Burak17 Yazıyı Oku
    ilk durak 2.40 daha sonra 2.60 bölgesi muhtemel olabilir
    ilk durak 2.40 geldi şimdi bunun ustunde kalmalı

6. 2.43 kır artık at ustune

7. KY psikolojisi hisse senedi yüksekteyse hep yükseleceğini düşünür ve satmaz çünkü korkmaz, yüksekteyken alıma başlar çünkü korkmaz... Hisse senedi fiyatı düşükse daha da düşer diye almaz çünkü korkar...

8. Kimler yıldır kağıtta bilmiyorumda ben yıllar sonra kağıttayım onun için düşse bile kaybedeceğim pek bir şey yok. gerçi amaçları doldur boşaltsa bunlar her türlü pisliği yapar. beni bile hiç ummadığım yere düşürebilir. bu gün çift zirve yaptı. işlem hacmide az değil toplam lota göre. ne olacağını görmek için yapabileceğimiz tek bir şey var ; beklemek ve görmek..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 43/341 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •