Sayfa 43/804 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. genelde hissenin fiyatının eder çarpanlara ulaşamamasına kızan patronlar,sermayesini doğru oranlarda yükselterek yani bedelsiz bölünerek hem hissenin adedinin çoğalmasına hemde hisse fiyatından korkanlar için fiyatın makul yerlere inmesine karar verir.önceden hisse adedi az olduğu için spekler tahtaya uğramıyordu.şimdi dolaşımdaki hisse çoğalıcak.birde patron hissenin yukarı gitmasi için bir tahta yapıcıyla anlaşmıssa,ona oyun için biraz mal vermeliki bu dolaşımdaki hisse adeti dahada çoğaltsın.bu gerekli.ben yarın uçucak kaçıcak demiyorum..her speğin yoğurt yemesi başkadır.erbosanın speği nasıl görücaz...şu var..bu hisseyi yıllardır taşıyan ufak orta ölçekli yatırımcılar var.bunlar oyuna hiç girmediler girmezlerde.temettücü gurubudurlar.ellerine para geçtikçede alırlar.çünkü yıllardır temettüsü artarak devam eden şirket buldum derler.bunlara şahitim.temettü oranlarına bakın yapıştırıyorum

2. sonuç....bu hisseden kimse zarar etmez...en fazla az biraz zaman kaybeder..oda speğin sallama dökme çabasından dolayı olur..karı yüksek şirketler içinde pd/dd si bukadar ucuz hisse birde egeen var...onunda patronu bedelsizi düşünmeli.2 bin lira olması gereken hisse 400 lerde geziyor.niye rakamı duyan küçük yatırımcı,ooo çok pahallı diyor..len bir bak,pd/dd si kaçtır.sermayesinin kaç katı kar eder.bir bak,sonra ucuzmu pahallımı de..ama bu değerlerin ne manaya geldiğini bilmez..bizim millet parayı borsaya bilinçsizce kor,ve beklerki çoğalsın..temel değerlerden çok,grafikte al vermiş eften püften hisseleri paylaşanlar oldukça,bu böyle devam eder.kalın sağlıcakla...

Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.

(05.04.2019 tarihli güncelleme)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Arkadaşlar kafama takılan bir şey var. 100 adet senedim var diyelim. Pazartesi 283 daha gelecek. Toplam 383. Buraya kadar tamam. Ama temettüyü 100 adet üzerinden mi yoksa 383 adet üzerinden mi alacağız. Şimdiden teşekkür.

5. 383

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU 100 haftalık grafikte,benzer yapıyı tam olarak anlayamasak'ta,hem zamansal hem'de yapısal olarak 2012 yılı ile benzerlik birbirine benziyor gibi gözüküyor.

7. Bence asıl önemli olan endex'in bu resmi'dir.Uzun zaman'dır takip ettiğimiz bu resim okla işaretli yerde'ki yapı gibi ilerler ise,
    Arkaya yaslan izle moduna geçeriz.

8. İnşaallah, Hayırlar getirsin. Elinize, emeğinize sağlık.

Sayfa 43/804 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •