Sayfa 43/340 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 2716 madde; 337 - 344 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. yine yatırım ortaklığı dadandı. Yabancı görünen kurum da sanırım yatırım ortaklığı. Kaç gündür küçük küçük satıcılar.
    yine tadı kaçıyor gibi.

2. bedelsiz hikayesi başka bahara kaldı. genel kurul dündü. 1 yıl daha bekleyecek.

3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    "Temel ya da teknik bir gerekçe belirtmeden afaki rakamlar yazmanızın kimseye bir faydası olmaz"
    Temel mi istiyorsun
    Sermayesi 18 milyon 1 senelik karı 12 milyon
    Diğer yazılım şirketlerinin fk sı bunun neredeyse 2 katı
    Daha bugün 7 milyonluk ihale aldı sermayesinin neredeyse yarısı
    geçen seneki karı faize koysalar nerden baksan bu sene sermayesinin 2 katı kar açıklar
    Fiyat bugün çıkar yarın düşer anlık bakmamak lazım mutlaka gün gelir babanın biri fark eder sürerde sürer yukarı atı alan Üsküdar’ı geçer önemli olan bunları öngörüp hisseye ufakken girmek
    Tabiki bunları kimseyi etkilemek için yazmıyorum ben uzun vade olarak beğendiğim şirketleri topluyorum buda beğendiğim şirketler arasında bayağıda bi lorum var yakında takaslarda gözükürüm 😂

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Geçmiş yazılarımda 5.9 ve üzeri satış fırsatı, 4.75 - 5.25 aralığı alım fırsatı olur 5.5 görülebilir demiştim.
    Şu anda 5.43, alternatif hisseler için bu seviyeler satış için mantıklı olabilir.
    5.11 şimdi

Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Temel mi istiyorsun
    Sermayesi 18 milyon 1 senelik karı 12 milyon
    Diğer yazılım şirketlerinin fk sı bunun neredeyse 2 katı
    Daha bugün 7 milyonluk ihale aldı sermayesinin neredeyse yarısı
    geçen seneki karı faize koysalar nerden baksan bu sene sermayesinin 2 katı kar açıklar
    Fiyat bugün çıkar yarın düşer anlık bakmamak lazım mutlaka gün gelir babanın biri fark eder sürerde sürer yukarı atı alan Üsküdar’ı geçer önemli olan bunları öngörüp hisseye ufakken girmek
    Tabiki bunları kimseyi etkilemek için yazmıyorum ben uzun vade olarak beğendiğim şirketleri topluyorum buda beğendiğim şirketler arasında bayağıda bi lorum var yakında takaslarda gözükürüm ��
    Yanlış bilgi veriyorsunuz.
    Yazın diğer yazılım şirketlerinin f/k oranlarını biz de görelim hangileri iki katı

6.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Yanlış bilgi veriyorsunuz.
    Yazın diğer yazılım şirketlerinin f/k oranlarını biz de görelim hangileri iki katı
    Logo14.29
    Kafein 10
    Fonet 7.5

Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Logo14.29
    Kafein 10
    Fonet 7.5
    Logo' nun karı sürdürülebilir , eğer fonet de karının sürdürülebilir olduğunu gösterir ise 14 f/k yakalayabilir belki ama şimdilik bundan emin değilim ben.

Kafein %45 büyüme bekliyor yanlış hatırlamıyorsam.

8.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Logo' nun karı sürdürülebilir , eğer fonet de karının sürdürülebilir olduğunu gösterir ise 14 f/k yakalayabilir belki ama şimdilik bundan emin değilim ben.

Kafein %45 büyüme bekliyor yanlış hatırlamıyorsam.
    Fonetin karlılık sürüdürülebilir değil. Türkcell 14 mio luk satışı karlılığı böyle gösterdi. 3 aylıklarda yine 2 mio Kar anca gelir. yıl sonu karının kaç geleceğini yazmıştım.

Fonet'in artmasının tek şartı yabancı ortaklık. Diğer türlü yatırım ortaklıklarının elinde abuk subuk hareketler olur. Hala çok spekulatif. 5.10-5.40-5.10.
    komedi.

Sayfa 43/340 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •