Sayfa 43/735 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 337 - 344 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Saat 17 den sonra da credit suissenin 50 bin lot alımı var 3.61 ortalama ile kemiksiz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by tibaren Yazıyı Oku
    Saat 17 den sonra da credit suissenin 50 bin lot alımı var 3.61 ortalama ile kemiksiz

Hocam dogrudur ama mal bedava olsa credit 50 bin degil 500 bin alirdi.benim gibi kucuk yatirimcinin bile 9 bin lotu varsa hikaye 50 bin.yani ciddi yukselis icin gecerli sebeb degil o anlamda diyirum.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tibaren Yazıyı Oku
    Saat 17 den sonra da credit suissenin 50 bin lot alımı var 3.61 ortalama ile kemiksiz

50.000 lot kaç para eder ki kemiksiz aldı diyorsunuz )

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben yazımda credit suisse tahtayı domine etti yatın tavanlar mı dedim, sanırım demedim. Credit suisse yön göstergesi oluyor bazı dönemlerde bana hepsi bu. İlk 5 de görünmüyor belki ilgilenen olabilir

5. Takasları yolladım o görünmüyor mu acaba resim atamamış olabilirim

6. Satan marbaş..onda da 622 bin lot vardı 320bin kalmıştır. 3.40altı olmadıkça sorun yok derim elinde olanlar için..benim ilk hedefim 0.99 euro yani 4.07ydi o görüldü zaten.sonraki hedefim de 1.24 euroydu.bakalım nolcak operasyon bitti mi..

Alıntı Originally Posted by tibaren Yazıyı Oku
    Ben yazımda credit suisse tahtayı domine etti yatın tavanlar mı dedim, sanırım demedim. Credit suisse yön göstergesi oluyor bazı dönemlerde bana hepsi bu. İlk 5 de görünmüyor belki ilgilenen olabilir

Teşekkür ederim,elinize sağlık tabi ki yardımcı olma düşüncesi var sizde ama cok onemsiz bir miktar demek istedim bende.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tibaren Yazıyı Oku
    Takasları yolladım o görünmüyor mu acaba resim atamamış olabilirim

Gorduk hocam.ama en dogru tespit ve analizi hegomanya arkadas yapmis.marbas operasyonu bitirme karari almis.belkide hisse basi en fazla 1 euri civari yapiyorki firma buralardan mali bosaltmaya basladi.isin kotu bu tahta askinda cik sig.marbasta 320 bin lot kalmis dedi.onuda yarin satmak isterse basladigi 3 lere gelebilir.bakalim yarin ne olcak.artik yatir8mci degiliz kumarbaziz bu saatten sonra.ya cikacak ya inecek.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 43/735 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •