Sayfa 43/808 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

Benim pencerden GARAN coklu direnç bölgesinde.....
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. Banka endeks spot.

1 kasımdan başlayan trend 16 ekimden sonra olana göre zayıf kalıyor. Biraz dinlenip 146-148 arasına gidebilir gibi görünüyor ama fazla yol alabileceği şüpheli. Zor bölge..

3. [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. Bende poz yok saat 13,00 ile 15,00 arası elektrik kesintisi nedeni ile flat devam ediyorum... Zaten sabah acıp aksama kapatıyorum pozlarımı. Sabah bir iki poz acıp kapattım onlarıda.. Saat 15,00 den sonra bakarız duruma..

Çarşamba ve perşembe iyi mal aldılar..O malı daha yukarıdan satmaları için biraz dinlenip tekrar yukarı yapmaları lazım... Bir aksilik olmaz ise...

5. Biraz daha uzun vade bakışım kasım 15 inden sonra düzeltme aralık sonu ocak başı yeni zirveler gelecek şeklinde.. Tabi tüm bunlar normal hava şartlarında... Olağan dışı hava ( yaptırım ,tweet, deprem ) durumunda bir şey diyemem...

6.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Biraz daha uzun vade bakışım kasım 15 inden sonra düzeltme aralık sonu ocak başı yeni zirveler gelecek şeklinde.. Tabi tüm bunlar normal hava şartlarında... Olağan dışı hava ( yaptırım ,tweet, deprem ) durumunda bir şey diyemem...
    Kasım’ları problemdir genelde satın Zülfü Aşkın...
    Fonların yıl sonu hareketleri vb...
    Yurt dışı gezi havucu umarım 106-108 e çeker BİST’i...
    Ayın 15 i itibariyle bende shortları giyip 8-10 bin puan hedefle bekleyebilirim...
    Bakalım kısmet...

7. [IMG][/IMG]

YABANCI (yalancı) takas oranı

8. [IMG][/IMG]

103,500 üstünde kalacak mı ?

Sayfa 43/808 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •