Sayfa 43/1003 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop - XIX

Turkcell ve Ttkom yine sınıfta kaldı herkes isyanlarda , çoğu yer aranmıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Gerçek hayatta
    Elon Musk = filmdeki NEO
    Seçilmiş kişi
    )))
    Bu film o şekilde değil. Akıl ile duyguların çarpışması olabilir.

Atatürk'in bir sözü var
    "Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez."

Atatürk de Neo'yu işaret etmiş.

Orville dizisinde insanı insan yapan şeyin akıl ve bilginin ötesinde duygular olduğuna vurgu yapılmış olabilir.

Akıllılar duygusalların neler yapabileceğini tam hesap edemez eninde sonunda yenilirler. Akıllı insanların da bir özelliği aptallık karşısında er geç pes ederler. Yani akıllı olanlar mantık dışına çıksalar zaten akıllı olmazlardı.

Dün de bir film vardı, herifin teki çocuklukta travma geçirmiş sonradan ben şeytanın oğluyum deyip seri katil olmuş, ismini hatırlamadım İsveç veya Norveç veya Danimarka filmi olabilir.

Aklına mukayet ol değil de duygularına mukayet ol demek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ona dencek karşı arguman yok tabi canım
    Dunning Krueger sendromu gitti hatta nobel ödülü aldı o çalışmasiyla
    Ben gene de akıl kazanır diyorum
    Yani viyetnam savaşı gibi
    Tüm cepheleri kaybetti vietkong
    Ama savaşı aldı işte ya ne haber

Hitman agent 47
    Bu filmi tek geçerim
    Adam neydi ya
    Herkezi hakliyo
    Boş yok
    Cuneyt Tarçın in abd versiyonu

6. Benim dediğimi söylüyor.

Geçen kedi yavrularını kurtarmak için köpeğe saldırdı. Normalde köpek avantajlı ama değmiyor. Aynı hareketi aslana yapsa aslan affetmez arkası gelir diye güzelce yer. Aslanın da açık noktası vardır ama onu düşünmek için çok çok güçlü motivasyon gerekir.

Abi bizler insaniz
    Human being yani
    Korkular filanda var
    Ya yok deselerde
    Bireyde yada cogulda
    Öyle
    Hayvandaki gibi
    Instinctive tepkimeler
    Uzgunum ama
    Bizim yazilimda
    Önden yuklemeli gelen programda yok
    Not
    Geçen bi kız vardı ukraynada vahsi kopekler tarafindan büyütülmüş kız Belki o hariç olabilir

8. Korku akıllı insanların ilacı, korkuyorsan tedbir alırsın.

İhtirasın ilacı yok.

Bir de sır saklama diye bir şey yok insanda, aslen sırları öğrenme merakı her şeye galebe çalıyor, bulduğunu da doğru mu yanlış mı, iyi mi kötü mü, kendine faydalı mı zararlı mı çok tartmadan ortaya koyuyor. Benim sevdiğim bir şey, bu hayatta dengeyi ve ilerlemeyi sağlayan bir özellik.

Bir kovboy filmi vardı silahşörün biri bu işleri bırakmış bir kasabaya gelmiş ve kimliğini saklamış. Sırrını kasabalıya gösteriyor ama yemin ettiriyor. Bir eşkiya dadanıyor kasabaya, en sonunda hem halk hem de eşkiya tarafından baskıya alınıyordu.

Bu film olabilir.
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fastest_Gun_Alive

Sayfa 43/1003 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •