Turkcell ve Ttkom yine sınıfta kaldı herkes isyanlarda , çoğu yer aranmıyor...
Turkcell ve Ttkom yine sınıfta kaldı herkes isyanlarda , çoğu yer aranmıyor...
Bu film o şekilde değil. Akıl ile duyguların çarpışması olabilir.
Atatürk'in bir sözü var
"Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez."
Atatürk de Neo'yu işaret etmiş.
Orville dizisinde insanı insan yapan şeyin akıl ve bilginin ötesinde duygular olduğuna vurgu yapılmış olabilir.
Akıllılar duygusalların neler yapabileceğini tam hesap edemez eninde sonunda yenilirler. Akıllı insanların da bir özelliği aptallık karşısında er geç pes ederler. Yani akıllı olanlar mantık dışına çıksalar zaten akıllı olmazlardı.
Dün de bir film vardı, herifin teki çocuklukta travma geçirmiş sonradan ben şeytanın oğluyum deyip seri katil olmuş, ismini hatırlamadım İsveç veya Norveç veya Danimarka filmi olabilir.
Aklına mukayet ol değil de duygularına mukayet ol demek lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ona dencek karşı arguman yok tabi canım
Dunning Krueger sendromu gitti hatta nobel ödülü aldı o çalışmasiyla
Ben gene de akıl kazanır diyorum
Yani viyetnam savaşı gibi
Tüm cepheleri kaybetti vietkong
Ama savaşı aldı işte ya ne haber
Hitman agent 47
Bu filmi tek geçerim
Adam neydi ya
Herkezi hakliyo
Boş yok
Cuneyt Tarçın in abd versiyonu
Benim dediğimi söylüyor.
Geçen kedi yavrularını kurtarmak için köpeğe saldırdı. Normalde köpek avantajlı ama değmiyor. Aynı hareketi aslana yapsa aslan affetmez arkası gelir diye güzelce yer. Aslanın da açık noktası vardır ama onu düşünmek için çok çok güçlü motivasyon gerekir.
Abi bizler insaniz
Human being yani
Korkular filanda var
Ya yok deselerde
Bireyde yada cogulda
Öyle
Hayvandaki gibi
Instinctive tepkimeler
Uzgunum ama
Bizim yazilimda
Önden yuklemeli gelen programda yok
Not
Geçen bi kız vardı ukraynada vahsi kopekler tarafindan büyütülmüş kız Belki o hariç olabilir
Korku akıllı insanların ilacı, korkuyorsan tedbir alırsın.
İhtirasın ilacı yok.
Bir de sır saklama diye bir şey yok insanda, aslen sırları öğrenme merakı her şeye galebe çalıyor, bulduğunu da doğru mu yanlış mı, iyi mi kötü mü, kendine faydalı mı zararlı mı çok tartmadan ortaya koyuyor. Benim sevdiğim bir şey, bu hayatta dengeyi ve ilerlemeyi sağlayan bir özellik.
Bir kovboy filmi vardı silahşörün biri bu işleri bırakmış bir kasabaya gelmiş ve kimliğini saklamış. Sırrını kasabalıya gösteriyor ama yemin ettiriyor. Bir eşkiya dadanıyor kasabaya, en sonunda hem halk hem de eşkiya tarafından baskıya alınıyordu.
Bu film olabilir.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fastest_Gun_Alive
Yer İmleri