Sayfa 43/263 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 337 - 344 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    3. Çeyrek bilanço nasil gelir sayın jnothan
    Şüphesiz bazı tahminler okumaktayım. 2022 başlarına doğru görmeyi beklediğim karları bu çeyrekte görebileceğimizi söyleyen tahminler.

Güvendiğim bir teknikçi dostumla konuşurken önümüzdeki 8-9 ay boyunca boyunca 15-16 tl son şeklinde yorum yapmıştı, dip 10 tl olacak şekilde. Ancak temel açıdan baktığımda, eğer doların yükselişi ve faizlerin artması bilançoyu bozmazsa ve o bahsettiğim tahmin edilen kar rakamları çeyrek başına düzenli olarak gelmeye devam ederse, bir daha 10 lira civarını zor görebiliriz, fazla düşmeyiz yani.

Çeyrek başına 100 milyon tl net kar.. Game Changer olur.

Bir de içeride mal bulunmuyor, ihracata kaydılar yorumları ilgimi çekiyor. Eğer dışarıya düzenli olarak daha yüksek miktarda lastik satmaya başlarlarsa, Aksaray'daki fabrikanın kapasitesini hızlıca 4.5 milyona da çıkarabilirler 2023'ü beklemeden.. Biliyorsunuz kademe kademe artıyor o.. Oradaki üretim ne kadar artarsa, satışların maliyeti yüzdelik bazda o kadar düşer.

Şirketin zamanında binde birini kapatamadık. Garibanız. Acımızı çekeceğiz.
    ...

2. Borsa uzun soluklu bir yerdir..

Bence "teker dönüyor".

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Borsa uzun soluklu bir yerdir..

Bence "teker dönüyor".
    Sevgili İzmirli hoca, çok güzel bir grafik. Dolar bazlı her şeyi çok net anlatıyor. Peki yalanıp yutkunduğunuz yer olarak, bir dostumun tl bazlı işaret ettiği 10 lira seviyeleri mi söz konusu.. Eğer o boyutta bir düzeltme yapacaksa ama diğer yandan bilançolar tahmin edildiği gibi iyi gelirse, ucuza mal kaptırmış olmazlar mı?
    ...

4. Güley ablama haber gönderdim...

305 milyon dolara EL SIKIŞABİLİRİZ..

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Güley ablama haber gönderdim...

305 milyon dolara EL SIKIŞABİLİRİZ..
    Yani 1 dolar? Ama bu, başladığı yere geri dönmesi demektir Bence endeks tl bazlı pandemi dönemindeki fiyatlarını görmediği sürece veya dolar %30 artmadığı sürece oralara gelmesi zor.. Ama siz daha iyi bilirsiniz. Bugünkü usd kuruyla 1.30$ diyelim biz. Sanki biraz daha makul..

Başka kağıtlarımda buraya ters olan bir döngü yakalarsam hiç acımam o fiyatlar görülür ve kar da istediğim gibi güzelleşirse... Lot sayısını 3 kat artırırım.

Lakin burayı okuyan gündelikçiler aldanmasınlar. Bugünden yarına bir şeyden bahsetmiyorum ben. Benim hedefim, eğer bilançolarda bozulma görmezsem 2030'dan öncesi değil. Öyle "bu yıl sonu ne olur" vurgunu değil bu.
    ...

6. Borsa tam bir quantum belirsizliğinin olduğu yer.

Neyin ne olacağı aslında bellidir ama an itibari ile her şey olabilir.

Bizde saklı gizli bir şey yok..

Piyasa her şeyi, doları 10 TL imiş gibi, fiyatlıyor..

Birilerinin de "hiç umurunda" değil zaten.

Biz de taa kaç ay önceden bunu dibi 10 tl . altına zor iner demiştik..

Şimdi bekliyoruz.. Gün ola harman ola..

Lakin şunuda belirtmekte yarar var..

Hep KAÇAN BALIK BÜYÜK , DÖNEN TEKER HIZLI oluyor..:=))

7. Yatırımcıları yanıltmamak nedeni ile Fiyat çizgilerinin ($) yakın görünümünüde yayınlayalım.

Herkes bildiği gibi yorumlasın..

Bu Gedik Yatırım var ya tam bir süzme.. Al vermişti birkaç gün önce. Bugün111 bin lot mal çıkmış takasından.. Anla ki Gedik al tut vs. olumlu mu konuştu, sat gitsin..

Sayfa 43/263 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •