Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Yollar arabadan avmler cafeler restoranlar insandan geçilmiyor.Dolar çift haneye gidiyor tüketim tam gaz.şirketler ciro rekoru kırıyor.Peki ezilen kim.sabit ücretli,memurlar işçiler öğretmenler memurlar ve bedavacılar.Benzin 20 lira da olsa binilir.dolar 50 lira da olsa gezilir.Ben artık kriz falan olduğuna inanmıyorum.Bu ülke de fakir hep fakirdi.Zengin de hep zengin.Dandik arabalara yüzbinleri vermek için sıraya girenler akıllı telefonlara binlerce para dökenler,bir haftalık tatile milyarları dökenler.Say say bitmez.Baştakiler götürüyor malı,muhalefet kendini yırtıyor,sonuç sıfır.
    https://m.youtube.com/watch?v=lDmiS1YCfMs

Sağlık Bakani : Covid-19 tedbirleri, geçtiğimiz yıl, gribal enfeksiyonları çok büyük oranda azaltmıştı. Belirtileri Covid-19’a benzeyen bu enfeksiyonlarda, mevsim şartları, maske ve mesafe tedbirlerindeki ihmaller sebebiyle ciddi artış var. Her iki riske karşı lütfen tedbirlere uymaya çalışın.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Son düzenleme : british; 17-10-2021 saat: 09:43.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bende böyle düşünüyorum.

Belli oranda su elektrik ucuzdu.

Vergi düşükdü.

Çökmeler yoktu.

Belediye el koymalarıda yoktu.

Birde mazotu ucuz alsalar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

An itibarı ile mazot benzini geçmiş.

Onlar konuşur akp yapar.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE