Sayfa 43/151 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1204 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

bizi bilen bilir , bilmeyen kendi gibi bilir derler .

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    neyse herkes ınandıgını yapsın. ama burda kımseye ınanmayın. ayrıca spek elemaları lutfen bana yazmayın. o kötus söz ve beddularınızda size iade edıyorum, harıcı kotu soz ve beddua bana yakısmaz.

ohaaaa birde spek elamanı olduk, spek elamanı olsaydık sattım demezdim

alın alın çok çok alın derdim , sattım dedim aloooo sattım dedim

böyle bir kafayla tartışıyorum , adam uçmuş ne dediğini bile bilmiyor

arkadaşlar perşembe günü ruçhan tahtasının son günü , kapanıyor

ya bedelliye katılın yada satın , yoksa ruçhanınız yanar , bide ordan zarar etmeyin

bedelliye katılacak arkadaşlar , aracı kurumunuza bedelliye katılacağınızı söylemeyi unutmayın

5. Allah razı olsun, ne kadar özel ve gıymatlı bılgıler paylasılıyor ; mesela perşembe gunu kapanıyormus ruchan tahtası, sonrasında ruchanımız satmazsak yanıyormuş. gerçekten bız aptallar bu bılgıler ıle ne kadar faydalanıyoruz anlatamam. ıyı kı bıze öğretıyorsun gıymatlı dayım.

yok canım burada herkes her gün bedelliye katılıyor zaten

sen zaten bu işlerin uzmanısın yazım sana göre değil

o kocaman aklını boşa yorma sen , unutmıyayım diye buraya not düştüm

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Allah razı olsun, ne kadar özel ve gıymatlı bılgıler paylasılıyor ; mesela perşembe gunu kapanıyormus ruchan tahtası, sonrasında ruchanımız satmazsak yanıyormuş. gerçekten bız aptallar bu bılgıler ıle ne kadar faydalanıyoruz anlatamam. ıyı kı bıze öğretıyorsun gıymatlı dayım.
    1) Sayın sahonun pungar i ' biz aptllar' demişsin iğneleyici bir şekilde hani akilliyiz bilgiye ihtiyacımız yok gibisinden ama bölünmüş fiyat olan 1.25 ten bölünmeden önceki 2 TL maliyetli olanın zararının kapanması için %60 yapması gerektiğini düşünüyorsun?

2) bdayiyi galiba spek veya patronun adami olmakla sucluyorsun ama adam "ben çıktım bedelliye katilmayacagim" dedi. Bende bdayi öyle yazınca zaten başka bir hisse vardı aklımda ve bedelliye pek katılmakta istemiyordum ve bedelli için parada ayirmamistim hisseden çıktım. Yani bdayi etkili oldu satmamda, eğer bdayi spekse o dönem girin mi der mantiken çıkın mi der? Eğer spekler hisse düşmeden önce satın diyorsa başka hisselerde tanıdığın spekler varsa bana isim ver onlarida takip edeyim sayın pungar. Neden biliyor bu adam hisse 1.50 iken hisseyi övüyordu hisse 2.10 a gitti bu nasıl bir spek böyle millete para kazandıran.

8. Tartışmayı iki tarafta sonlandırirsa sevinirim burada tartışma olmasın burası fikirlerin tartıştığı yer olsun bundan sonra ne olacak bunları konuşalım. Kişiler değil fikirler tartissın

Sayfa 43/151 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •