SODA yükselirken yıllarca TRKCM ve ŞİŞE de yatırımcıyı isyan ettiren kimdi benmiydim?
Hayır yanlışsın bedelsiz gündeme gelmişse hakim güç toplama işlemini tamamlamış hisse yukarı gitsin ya da topladığı malları piyasaya yüksekten rahatça dağıtabilsin diye yapar.
Unutttuğun toplama işinin dışarıda olduğu gibi tr de legal düzgün yollardan yapıldığını sanman.
Sen bence önce şu an hala bile bazı iştiraklerin tahtalarında neler dönüyor onu araştır.
Bedelsizin bende biliyorum senin yazdığın gibi düşünülmesi gerektiğini ama Tr de bu iş benim dediğim için kullanılır.
O yüzden canı yükselmesini istiyorsa Devlet bankalarda temettü de biraz ipi gevşetir ;
Banka yönetimi eğer hisse yürüsün isterse buna ek bedelsiz kararı alır.
5 liradaki eziyette bu şekilde sona erdi.
5 lirada bile gerekeni yapamamış yönetimin hele şimdi bu fiyatlarda hisse alım kararını uygulayacağını bir de mevcut konjonktürde seçim arifesinde bu bankanın özel durumlarını dikkate alırsak bunun olacağını düşünmek ne derece doğru olur bilmem.
Seçime kadar kesinlikle tek bir lot ISCTR hisse geri alımı beklemiyorum.Kararın tekrarlandığı günde bunun sadece ŞİŞE için olduğunu yazdım. Açın bakın ŞİŞE den başka yeni hisse geri alımı yapılmış mı? Oysa grubun bir çok iştirakinde hisse geri alım kararı mevcut.
İstemek ayrı şey olması gerektiğini bilmek, yazmak ayrı şey gerçekler ayrı şey.
Ben buralarda Tr deki patronların yapacağı en iyi şey hisselerini geri almak yazdığımda endeks 1800-1900 lerde idi birilerinden bir çuval laf yedim yine buralarda.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 04-02-2023 saat: 19:14.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri