Sayfa 43/439 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 337 - 344 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. ekonomilerin bir döngü halinde hareket ettiğini görüyoruz...ekonomik daralmalardan sonra genişleme...genişleme ile birlikte tekrardan daralma...zaten ereğlinin dolar bazlı grafiğine bakıldığında bu süreç görülebiliyor....dolar bazında istikrarlı bir trend göze çarpıyor...son zamanlardaki fiyatı dolar bazında trendin dip seviyeleri idi...artık buradan yukarıya hareket etmesi gerekiyor diyor mantık...önümüzdeki süreçte FED in de faizleri indirme süreci başlayacağına göre dolar bazında acaba 6 dolar hedefine gider mi ??? düşüncesi oluşuyor...bakalım bunu zaman gösterecek...kime ne kadar nasip olur bilinmez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. geçen aylarda ereğli 48 iken kocaer de 58 iken müzikal dostumuzu dinleseydik o değişimi o vakit yapacaktık... bizim de nasibimiz 53,75 ile oldu....bu forumda çok değerli yorumcular var...çoğu da kodaman... burada tecrübeli arkadaşları okumak keyifli oluyor...buradan fedoramcaya da selamlar..çok emek verdi çok sabır etti ama belli bir süreden sonra oda pes etmiş görünüyor...insanoğlunun gerçekten de bir sınırı var...olası bir rallide fedoramcanın da bulunmasını canı gönülden istiyorum...çok çile çekti güzel günleri hakediyordu...

ben burayı fazla meşgul de etmek istemiyorum..tüm arkadaşlara başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Ereğli girdabı çekim kuvvetini arttırdı. Kara delik gibi hem tehlikeli hemde çekici.

4. gün içi böyle düzeltmesi iyidir dökülen dökülür

Tüik verilerine göre Türkiye'nin
    İnşaat demiri ihracatı ocak-mayıs döneminde %24 artmış.
    Aynı dönemde filmaşin ihracatı %121.1 artmış.
    ek olarak Çin'de demir cevheri fiyatının yükselişi de pozitif görülebilir.

6. Bugün tadı tuzu yok

İşlem Hacminde 1. sırada, günlükçüler/traderler bugün burada gibi!

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    gün içi böyle düzeltmesi iyidir dökülen dökülür
    Aynı senin 40'dan dökülüp gelmen gibi deyim mi? [emoji23][emoji23]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Sayfa 43/439 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz