Sayfa 43/241 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 337 - 344 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Kolpacı hc Göremeyince insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Acaba birşey mi oldu, sağlığı yerinde mi vs vs.
    Senin burada 24 saat nöbet tutman lazım. Kim geliyor kim gidiyor, haberlerden ne haber. Şirketin caycisi ne sigara içer, sekreterin çorabı ne renk, şoför ve kahya nerelere takılır.. hizmetçinin göz rengi falan bunlara da çalışman lazım. Sadece makasla olmuyor, görüyorsun ki sürekli makas derdinde.. ytd

Zurnayi eline aldı ama zırt dediği yere gelmedi daha. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2 ziyaretçiye indirdiler. Düşünce boşalıyor forum. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Lastik gibi çektikçe uzattılar mumu. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yüzde 2 vericek marjı duruyor hala hali hazırda, dün 2 sini verdi bugün de verirse temiz iş
    Bugün de kalan yüzde 2 sini verdi.gerçi biraz abarttı ama olsun. Temiz iş
    Hamdım Piştim Yandım

Karanlıkta da uzattı. Ytd

Bugünkü endeksin düşüşünü öncesinde fiyatliyarak yukarı aldılar diye düşünmeden edemiyorum. Yani bilen, gören bir el var piyasa yapıcı.. iki gün önceki yükseliş olmasaydi bugün ne olurdu, tabi yarını da bilemiyoruz ne olur..
    Piyasada para olmayınca da surahiden bir bardağa, sonra öbür bardağa, sonra ötekine bir şekilde dengelemeye çalışıyorlar.. ytd

https://youtu.be/BEzaSXJoymg
    Ferdî Baba dan gelsin.
    Yıkmayın dünya mı hayallerimi..
    Biraz müzik ve sakin olmak lazım.. ytd

Sayfa 43/241 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz