Sayfa 430/639 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Burada yazanların bu fiyatlarda çıkacağını ayrılacağını mı düşünüyorsunuz??? Sizin maliyet nedir bilemem ama benim satamayacak kadar kötü batsın amk daha iyi... sende haklısın icraat olmadan yazılan herşey havada kalıyor diğer yandan bu forumun amacı zaten sahip olduğun hisse sayesinde öngörüde bulunmak. Fiziken çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz ama artık bazen olay hisseden ziyade muhabbete dönüyor o yüzden bile takip ediyorum. Yoksa koymuşum akpaza ucunda ölüm yok ya zararsa zarar hataysa hata. Satmadigin sürece maliyete gelene kadar zaman kaybı başka birşey değil olayın özü bu. Kimin gücü kırılır sabrı tükenirse eyvallah... zaten spek varsa o da bu hareketi bekliyor...

Neyse kırdıysam kusura bakma emin ol sadece sen değil ben dahil hepimiz isyan içerisindeyiz elden gelen birşey yok ta ki bir babayiğit ortalığa çıkana kadar...

Hayaller paris gerçekler karayurek ailesinin ****likleri...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Burada yazanların bu fiyatlarda çıkacağını ayrılacağını mı düşünüyorsunuz??? Sizin maliyet nedir bilemem ama benim satamayacak kadar kötü batsın amk daha iyi... sende haklısın icraat olmadan yazılan herşey havada kalıyor diğer yandan bu forumun amacı zaten sahip olduğun hisse sayesinde öngörüde bulunmak. Fiziken çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz ama artık bazen olay hisseden ziyade muhabbete dönüyor o yüzden bile takip ediyorum. Yoksa koymuşum akpaza ucunda ölüm yok ya zararsa zarar hataysa hata. Satmadigin sürece maliyete gelene kadar zaman kaybı başka birşey değil olayın özü bu. Kimin gücü kırılır sabrı tükenirse eyvallah... zaten spek varsa o da bu hareketi bekliyor...

Neyse kırdıysam kusura bakma emin ol sadece sen değil ben dahil hepimiz isyan içerisindeyiz elden gelen birşey yok ta ki bir babayiğit ortalığa çıkana kadar...

Hayaller paris gerçekler karayurek ailesinin ****likleri...
    Maliyet 0.72 kasım 2015 dan beri bekliyorum en son gecen sene bahar ayinda 0.58den aldim o zamandan beri 1 lot dahi almadim bundan sonra almamda elimde 40.000 adet var. Suana kadar hic satmadım bu saatten sonrada satmamdam hep söyledim gerekirse 2-3 yıl daha beklerim ya batarim yada yapilan bunca ********liğe değecek fiyattan satarım bu benim için inat meselesi oldu. Eger burada spek varsa hodri meydan açık açık yazdım.Daha öncesinde genel kuruldan birşey çikmayacağını daha doğrusu göstere göstere çıkartmayacaklarını birkac kez söyledim ama gecen eylülden beri devamlı milleti bir beklenti içine sokuyorlar sonra hep hüsran. Bir halt cikmayacagini öngörmeme rağmen genel kurul o kadar konusulduki acaba bu sefer yanilirmiyim diye cok azda olsa ben bile beklentiye girmisim sonra yasananlar benim bile sinirimi bozuyor. Artık art niyetli yapıldığını düşünüyorum. İçini boşaltmak isteyen sövmek saymak istiyen buyursun yazsın. Ancak bizdeki bütün güveni yitiren hergün sebep olanlara beddua ettigimiz bu adi kağıt için beklenti içine sokacak şeyler yazmayın çünkü insanın gercekten siniri daha cok bozuluyor. Varsayalim bu adi kağıt batti gitti eger birgün beklenti gerceklesirse piyangodan ikramiye cikmis gibi olur Son olarak yazdıklarım % 100 samimiyet icerir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Maliyet 0.72 kasım 2015 dan beri bekliyorum en son gecen sene bahar ayinda 0.58den aldim o zamandan beri 1 lot dahi almadim bundan sonra almamda elimde 40.000 adet var. Suana kadar hic satmadım bu saatten sonrada satmamdam hep söyledim gerekirse 2-3 yıl daha beklerim ya batarim yada yapilan bunca ********liğe değecek fiyattan satarım bu benim için inat meselesi oldu. Eger burada spek varsa hodri meydan açık açık yazdım.Daha öncesinde genel kuruldan birşey çikmayacağını daha doğrusu göstere göstere çıkartmayacaklarını birkac kez söyledim ama gecen eylülden beri devamlı milleti bir beklenti içine sokuyorlar sonra hep hüsran. Bir halt cikmayacagini öngörmeme rağmen genel kurul o kadar konusulduki acaba bu sefer yanilirmiyim diye cok azda olsa ben bile beklentiye girmisim sonra yasananlar benim bile sinirimi bozuyor. Artık art niyetli yapıldığını düşünüyorum. İçini boşaltmak isteyen sövmek saymak istiyen buyursun yazsın. Ancak bizdeki bütün güveni yitiren hergün sebep olanlara beddua ettigimiz bu adi kağıt için beklenti içine sokacak şeyler yazmayın çünkü insanın gercekten siniri daha cok bozuluyor. Varsayalim bu adi kağıt batti gitti eger birgün beklenti gerceklesirse piyangodan ikramiye cikmis gibi olur Son olarak yazdıklarım % 100 samimiyet icerir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende dürüstce yazayım bu hisseyi alırken ne bu forumu inceledim ne de bugüne kadar burada beklememe buradaki yorumların etkisi oldu bende inada bindirdim. Buradaki yorumlar sebebiyle herhangibir ky nın alım yapacağına inanmıyorum. Beklenti olayına gelince hep ihtimallerden bahsedildi kesin şu olacak diye bir iddia görmedim sürekli olabilir gibi...

Her ne kadar genel kurul için bir umut bağlamış olsamda öncesinde en az 3_ 4 kez bunların genel kurulda piyasayı tatmin edici kararlar almayacağını bizleri ikilemde bırakacağını yazmıştım malesef haklı çıktım.

Benim elimde 108bin660 adet lot var bu saatten sonra 20 kuruşa da düşse almam maliyetimi özellikle yazmayacağım spek ****si takip ediyordur ama sizin gibi bende ciddi zarardayım...

Bundan sonra ne olacağı belli ya göstere göstere oyalayıp sonu batik olacak o da yıllar sürer ya da icraatlar başladıkça hisse fiyatına etkisi olacak bunun ortası yok...

Benden de hodri meydan ya bu gemi batar ya da sağ salim karaya çıkarız....

Net olarak söyleyim hisse fiyatı 3 lira olsa 3 liradan satsam bile hakkımı bu aileye helal etmiyorum...

Aklımızla dalga geçiliyor bu dünyada adalet yerini bulamayabilir ama bunun ahireti var. O kadar kişinin canı yandıktan sonra hisseyi yeniden 2 liraya getirseler kaç yazar. Kaç kişi Allah belasını versin diyerek onca zararı göze alıp elveda dedi. O kadar iyi haber geldi hepsini hiç ettiler ve hala da ediyorlar. Onur namus kalmamış sorsan köklü aile temiz aile dürüst aile diye geçinirler...

Allah büyük elbet bunun hesabını soracaktır...

Neyse yine sinirlendim cümleten hayırlı Ramazanlar...

4. Arkadaşlar bir karar alındı ve biz sebep ve sonuçlarını bilmiyoruz, bilmememiz karar alınmadığı anlamına gelmiyor...bekleyelim bu kararların bir sonucu olacak ve yakın zaman da umarim bir haber düşer...

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir karar alındı ve biz sebep ve sonuçlarını bilmiyoruz, bilmememiz karar alınmadığı anlamına gelmiyor...bekleyelim bu kararların bir sonucu olacak ve yakın zaman da umarim bir haber düşer...
    Allah kalbimi biliyor eğer bunlar art niyetli değilse ağustosa kadar en az 2 sağlam haber bekliyorum...

Özellikle ciro artışı olacak ise mutlaka bunun yeni iş anlaşmaları olmadan cironun artacağına inanmıyorum. Birde alacak meselesi ile ilgili hazırladıkları plana dair somut gelişmeler bekliyorum.

35 i gösterip 36 kapatmasını gün içinde iyiye yorumladım. Ki spek var ise artık buralarda hisse toplayamayacagini anlamış olmalı olurda sağlam bir iki haber ile spek istemesede gitme ihtimali yüksek. Borsa olmuş 100 bin bunun haricinde acaba 1 yıl öncesine göre bu kadar eksikse olan bir hisse var mı bilmiyorum üstelik 1 yıl öncesine göre şirketin aldığı kararlar ve belirsizliklerin azalmış olması cabasi...

Bekleyip görelim 2 tezim var

1. 2.ceyrek bilanço gelene kadar hissenin toparlanıp yukarı harekete başlaması olası iyi bilanço ile anapazara başvuru

2. 3.ceyrek bilançosu ile yılsonu arasında hissenin toparlanıp anapazara geçiş başvurusu yapılması. Bunlar tamamen şahsi kanaatim bağlayıcılığı yok...

Bir de genel kurulda ara dönem bilançosu ile ilgili karar alınmıştı bakalım o bilanço gelsin o zaman zarar ne kadar gözükecek şirketin sermayesi hissenin pd değeri be olacak . Şu an için hissenin pd değeri 36 kuruş...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

6. Seddülbahir Üstadın İhbar için verdiği yazıyı göndermiştim, gelen cevap ''Somut delil yok''muş!!

akpaz.JPG

7. 0.39 kapatabilir bugün Ya nasip

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Buna uzulelim mi sevinelim mi..olumlu bakarsak şirketi felakete sürükleye bilecek bir zincir kırıldı..

Sayfa 430/639 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •