Sayfa 430/928 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Merhaba arkadaşlar

2.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Yabancı hiç çaktırmadan ufak ufak alıyor.
    Amonyak fiyatlarıda en azından 300$ üzerinde olduğu müddetçe yönümüz yukarı olacaktır.
    1 milyon tl işlem hacmi var ufak toplasa ne hepsini alsa ne....hisseye ilgi azlığından kaynaklı bir işlem hacmi var....

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    1 milyon tl işlem hacmi var ufak toplasa ne hepsini alsa ne....hisseye ilgi azlığından kaynaklı bir işlem hacmi var....
    Yazdıklarım hoşuna gitmiyor ama yabancı alıyor.
    Kabullensen iyi olur.
    Hacim artmıyorsa demekki dolaşımdaki lot sayısı az bu daha iyi birşey. Aynı lotları al sat yaparak hacim yapmanın bir faydası yok. Buda şunu gösteriyor lotlar toplu halde.
    Sattın ama gözün burada kaldı.
    Param olsa bile almam diyorsun cevap yazıyorsun.
    Ne iş seninki anlamış değilim.

4.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Yazdıklarım hoşuna gitmiyor ama yabancı alıyor.
    Kabullensen iyi olur.
    Hacim artmıyorsa demekki dolaşımdaki lot sayısı az bu daha iyi birşey. Aynı lotları al sat yaparak hacim yapmanın bir faydası yok. Buda şunu gösteriyor lotlar toplu halde.
    Sattın ama gözün burada kaldı.
    Param olsa bile almam diyorsun cevap yazıyorsun.
    Ne iş seninki anlamış değilim.

senin umutlarını kırmayayım haklısın diyorum..bu işlem hacmiyle artık kaç yıla toplarlar alla bilir...9 tl de iken 35 milyon lot deuche 20 milyon lot citi hissesi vardı....son duruma bak bakalım durum ne...

senin umutlarını kırmayayım haklısın diyorum..bu işlem hacmiyle artık kaç yıla toplarlar alla bilir...9 tl de iken 35 milyon lot deuche 20 milyon lot citi hissesi vardı....son duruma bak bakalım durum ne...
    Küçük yatırımcıdan mal alamadıkça tırnaklarını yiyorsun.
    Bak güzel kardeşim hissen yok burada ters algı oluşturma.
    Ben beklerim meral etme.
    Şu an takaslarda Akyatırım 10 milyon gözüküyor yabancının olmadığını nereden biliyorsun.
    Keza son 10 gündür akyatırım aldığı lotları yabancıya virmanlıyor kapiş.
    Yani demem o ki;
    Sana bu fiyatlardan hisse yok. Bunu o kafana sok artık.

6.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcıdan mal alamadıkça tırnaklarını yiyorsun.
    Bak güzel kardeşim hissen yok burada ters algı oluşturma.
    Ben beklerim meral etme.
    Şu an takaslarda Akyatırım 10 milyon gözüküyor yabancının olmadığını nereden biliyorsun.
    Keza son 10 gündür akyatırım aldığı lotları yabancıya virmanlıyor kapiş.
    Yani demem o ki;
    Sana bu fiyatlardan hisse yok. Bunu o kafana sok artık.
    yabancı alıyor ama bu alışla ne kadar toplayabilir...yabancı payı komik seviyede...sana sat diyen yok gaz verme boş yere...bu ortamda gazın içinde boğulursun...

yabancı alıyor ama bu alışla ne kadar toplayabilir...yabancı payı komik seviyede...sana sat diyen yok gaz verme boş yere...bu ortamda gazın içinde boğulursun...
    Hissemi satmıyorum demek gaz vermekmi?
    Ben kimseye al yada sat dedimmi?
    Senin Aselsanda halkbankta 2 gündür övdüğün ttrak (bugün -%3) verdiğin üstü kapalı al gazını ne yapacağız ya.
    Hasi sen git f/k lara bak. Hisse pazarlamaya devam et.
    Fakat sana bu forumda hisse pazarlatmam ona göre. Burada insanların canı burnunda zaten.
    Git tezgahını başka yere aç.

8.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Hissemi satmıyorum demek gaz vermekmi?
    Ben kimseye al yada sat dedimmi?
    Senin Aselsanda halkbankta 2 gündür övdüğün ttrak (bugün -%3) verdiğin üstü kapalı al gazını ne yapacağız ya.
    Hasi sen git f/k lara bak. Hisse pazarlamaya devam et.
    Fakat sana bu forumda hisse pazarlatmam ona göre. Burada insanların canı burnunda zaten.
    Git tezgahını başka yere aç.
    bunda acaba satan mı yok yoksa alan mı yok....bence alan olmadığı için hisse düşmüyor...alıcı gelsin bak nasıl düşer...ben senin gibi gubrf de çok gördüm yıllarca senin havan emin ol kısa sürecek...sen ttrak için anlatmak istediğimi anlamamışsın....bir kere daha anlatayım....2010 yılında gubrf ttrak 10 tl idi....ttrak sadece 40 tl temettü verdi ayrıca 10 tl den de 85 tl ye çıktı....bunun sebebinden bahsettim gidin ttrak alın demedim....hisse seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ondan bahsettim....hisse ucuz demek alınca uçup gidecek anlamı taşımıyor...niye ucuz onu sorgulamak lazım.....kaliteli mal her zaman pahalıdır unutma...

Sayfa 430/928 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •