Sayfa 430/556 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Aracı kurumlar içinde bir tek info kaldı hareket etmeyen ya bilanço kötü yada hareket öncesi sessizlik

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Prospektif FK’sı 20 olan Global bile 30 FK’ları gördü, piyasa artık rayından çıktı. Pahalı daha pahalı hale geliyor ama gerçek karlılığı olan şirketler yükselemiyor

2. açıkçası beni ilgilendiren tek şey hacimler; şuan info ve tüm bistin hacimleri ocak ayına göre yaklaşık yüzde 15 düşüşte. cuma günleri zaten yaprak kımıldamıyor; piyasa yönsüz ve aşağı marj var diye yatırımcı tedirgin.

info özeline gelirsek eğer; brüt takas başka oyuncuların gelmesini engelliyor, adamlar 100 bintl ye 5 kademe oynatıyor. Saçma sapan bir fiyatlama mevcut.

takibe devam; yükseleceğinden kuşkumuz yok ama zamanda önemli. yatırım travsiyesi değildir.

3. Kemerleri bağladınız mı? Bugünün tavanı da 7.83'e denk geliyormuş..

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    açıkçası beni ilgilendiren tek şey hacimler; şuan info ve tüm bistin hacimleri ocak ayına göre yaklaşık yüzde 15 düşüşte. cuma günleri zaten yaprak kımıldamıyor; piyasa yönsüz ve aşağı marj var diye yatırımcı tedirgin.

info özeline gelirsek eğer; brüt takas başka oyuncuların gelmesini engelliyor, adamlar 100 bintl ye 5 kademe oynatıyor. Saçma sapan bir fiyatlama mevcut.

takibe devam; yükseleceğinden kuşkumuz yok ama zamanda önemli. yatırım travsiyesi değildir.
    Az sabır, BİST’in nisan değerlendirmesinde alt pazardan çıkışla birlikte bürüt takas da olmayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Kemerleri bağladınız mı? Bugünün tavanı da 7.83'e denk geliyormuş..
    Ah tarila dostum; bi daha ne zaman tavan göreceğiz 😁

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Ah tarila dostum; bi daha ne zaman tavan göreceğiz 😁
    Hislerim çok yakın zamanda diyor ama bilemiyorum bakacağız 7.4'lerde vermediğime pişman oldum.. Bundan sonra 8'den aşağısı kesmez beni, batsa bile umrumda olmaz

7.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Hislerim çok yakın zamanda diyor ama bilemiyorum bakacağız 7.4'lerde vermediğime pişman oldum.. Bundan sonra 8'den aşağısı kesmez beni, batsa bile umrumda olmaz
    Saygıdeğer dostum osmen ve gediğe göre hacim artış oranımızda gerileme mevcut ancak hikaye ve fiyatlama konusunda daha avantajlıyız. Gedik uçuk fiyatlarda (bence) , osmen ise hikayesiz ve info kadar bilinir bir aracı kurum değil; zaten İnfoyu hala tutmamın sebebi bu; ancak artık bu brüt takas olayı bıktırdı. Mal satmak bile sıkıntılı 100 bin TL lik malı bile bu hacimde tek kademede satmak mümkün değil.

Açıkçası hacimler Ocak hacmine dönmezse Bi müddet dışardan izlemeyi düşünüyorum.

Hayırlısı olsun.

8. Hocam 100 bin tl yi tek kademede satmayı bırakın, %3 %4 düşürüyor 100 bin tl lik satış

Sayfa 430/556 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •