5 lerden biraz toplayamadık. vah vah.
5 lerden biraz toplayamadık. vah vah.
Bir haftada %10 arttı burası bir anda güllük gülistanlık olmuş...iyi taktik...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol uzun, artar çıkar sorun değil. Hedefe illaki gidecek. Bekleyene çorba çıkar ilkaki. Biz epeydir bekliyoruz. Zarar diz boyu. Yıkılmadık ayaktayız. Görünen sağlam yatırımcı yaptı bizi Kutpo. Ufak ufak almaya ve beklemeye devam.
Yarın aranızdayım dostlar
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel kardeşim gel. Kim olursan ol gel . Başta söyleyelim Kutpo adamı deli eder. 😀😀😀😀
Gübrf da teşvik aldı %8 yaptı, çömlekçi sıfır tepki vermişti bunu da yazdık bir tarafa aç gözlü çömlekçi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Kardeşim müsadenle alıntı yaptım)))
Bu kağıt şerbetlidir. Kurşun işlemez.
F/k desen 5 lerde , 10 F/K olması lazım en ölü 12 tl yapar.
Defter değeri 7.30 tl . 2 çarpan Dd n den hisse fiyatının en az 15 tl olması lazım.
Yıllar öncede yazdık çizdik lakin olmuyor. Oldurtmuyorlar ))) sebepleri çok. Bir sene sene sonu kuş gibi kar getirdiler. Bilanço bunların uzmanlık alanı vs vs
Psikolojim bozulmasın istiyprsan ekrana bakma at unut yap ya da burda venedik var sanırım 2-3 sene öncede vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Onun gibi kabullenilmiş çaresizlik yaşayacaksın bunda. Başka çözüm yok... ben 2 kere zarar ettim bu kağıtta)))
Bu aralar ilginç ama son 3 gündür yabancı oranı döndü artıyor. Dün merily robotuna el philip robotu da çalıştı. Tahtada mal yok. Credit ve yf çok mal çekemiyor. Em. Fonu hepsini çekti. Ya fiyatı yukarı kırıp diğerlerinden çekecekler ya da bekletecek.
Kar desen son bilanço bir önce ki seneye göre 15 kat arttı onu bile fiyatlamadı...
Bu hisse asskerlik gibidir))) hiç bir borsa bilinirliliği ya da mantık arama...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sıkıntı yok ortak, sadece son 1 senede gelen güzelim haberlerin tümünü heba etti ya ona üzülüyor insan.
Yoksa temel değerler ve hedefler zaten ortada, adamlar ihracat ağırlık ve yeni bir fabrika için düğmeye bastılar, teşvik onayını aldılar daha ne olsun, bekleyeceğiz elbette.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri