Sayfa 430/505 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Devre kestirmek için boş kademeye satış yapan robotlar !!!
    Beklentime bak, bir de devreye
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Beklentime bak, bir de devreye
    Çoğu tahta stop yedi. Bakalım bizimki en azından % 5 kapamasın günü

Çoğu tahta stop yedi. Bakalım bizimki en azından % 5 kapamasın günü
    Hafta içinde bu düşüşün telafi edileceğini düşünüyorum. Volatiliteli günler bizi bekler Olmazsa da beklemekten başka yol yok gibi görünüyor...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hafta içinde bu düşüşün telafi edileceğini düşünüyorum. Volatiliteli günler bizi bekler Olmazsa da beklemekten başka yol yok gibi görünüyor...
    Dün 3 barlık en düşük değer yaşanırken bugün birden bire 23 barlık bir en düşük değer yaşandı. Bunun izahı yok, diyeceksiniz ki yaklaşık her hisse bu durumda. O zaman endeksin sert bir yükselişle durumu telafi etmesi akla geliyor...

Yani 24/09/2020 tarihinde alış yapan arkadaş ( 23 bar önce) elde var sıfır durumuna düştü şu an...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yani 24/09/2020 tarihinde alış yapan arkadaş ( 23 bar önce) elde var sıfır durumuna düştü şu an...
    Benim ekrandaki her şey taban yedi😂😂. Böyle bir huyları var, 3 haftada aldığını 2 günde veriyor piyasa . Stop- stop- stop yapmak lazımdı

Ben ALCTL'de çok zorlanmıştım formasyon başlangıcından itibaren 18. gününde tepki vermişti. Ama ben o kadar dayanamamış stop olmuştum. Aynı hatayı KFEIN'de de yapmak istemiyorum. KFEIN'de ise formasyon başlangıcından itibaren 20. bardayız (günlük olarak). Tek fark ALCTL eksi pozisyondan tepki vermişti. KFEIN artı pozisyonda. Sabır yaaa sabır...
    Bu da demektir ki zarara geçtik

Benim ekrandaki her şey taban yedi����. Böyle bir huyları var, 3 haftada aldığını 2 günde veriyor piyasa . Stop- stop- stop yapmak lazımdı
    Ben geçenki karanlık oda olayını bekledim, hataydı belki ama bekledim.

Sayfa 430/505 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •