Sayfa 430/900 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 7199 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Acemi3606 Yazıyı Oku
    Şimdi anasına rahmeti bırakında yurt gazetesindeki haber dogruysa bu hisseyede rahmet okuyun artık
    iyide ordaki.isciler taşeron işçileri.yesil inşaat ödemelerini taşeronlara takır takır yapıyor.lakin taşer onlar personelleri ne zamanında ve yeteri kadar ödeme yapmıyor.bikac güne kadar ödeme.yapmayan taşeronları uzaklaştırırlar inşaattan.firmanin adını kirletmek istemezlerse tabii

2. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yukardaki hesaba gore galip denen melunun satacak mali kalmadi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

acilnumara Guest
    Galip 30 milyon lot aldım diyor engin 50 milyon sattım diyor dümen büyük çok canlar yanacak çok.

5. Bildiğim kadarı ile devam eden konut projelerinde yükselen USD kurun etkisi ile satışlar sinek avlıyor faizlerinde düşmemesi tuz biber oluyor son Çekmeköy projesinde Ağaoğlu bu proje bizde elimiz taşın altına soktuk arsa bizden diye söyleşi vardı diye hatırlıyorum şimdi asıl mesele taşlar yerine oturuyor galip neden halka açık gyo ilgisi olduğubelli oluyor sıkıntıya giren müteahhit Nasıl iskontolu daireleri elinde çıkarıyorsa şirket sahiplerine galip bulup geçici hisse devri yapıyor burda iki günlük proje ortaya ben bunu anlıyorum tabii meydan boşşş vur kamçıyı galip ağa....acaba önümüzde ki dönem hangi patronlar kapına dizilecek .....

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür

6. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Metro avtur ve vanet toplam 50 milyon hisse yapiyo hepsi Galip"in degilmi

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Para giriş çıkış nedir

Sayfa 430/900 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •