Sayfa 430/897 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by sınıkçı Yazıyı Oku
    Sayın executive özenli cevabi yazınıza teşekkürler, hayırlı geceler bol kazançlar.
    Ben kötü bir söz kullanmamıştım ama ben de spek Hesabı sanmıştım doğrusu.. malum bu hissede bu tip işleri çok gördük zamanında...
    Kasım yada Aralık yada 2021 de bu iş olacak illa niye bekletsin ki Kartal işine geliyor imar yıkık fabrika arasizinin yerine modern bir şehir kurulması..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Hissede olan Arkadaşlar bu detay kanımca önemli o yüzden paylaşmak istedim. Sayın sınıkçı Eylül ayının sonuna doğru yaklaşık 25 bin lotunu ortalama 85 TL fiyat aralığında vermiş ve farklı hisselere yatırım yapmış, yapmış olduğu bu yatırımlarındanda kâr elde etmiş ama hissemizde hiç pozisyonunu bozmadan bekleseymiş cuma kapanış fiyatllarına göre + 230 bin TL daha fazla kâr elde edecekmiş " zararım büyük " dediği nokta burası . Ayrıca sayın sınıkçı dan alınan 25bin lot belki tahtacının elini kuvvetlendirmiş olabilirki gelinen noktada bunu net görüyoruz beklenti büyük ve piyasa bunu fiyatlıyor bende bu hafta hissede bol ekşın bekliyorum ayrıca sayın sınıkçı, 'nın hisseye tekrar dönmesi ile yeni zirvelere daha hızlı gideceğini düşünüyorum,selamlar.

3. biri sunun cevabini biliyor mu;

daha once ihtiyacim vardi 12bin sattim, 7bin kaldi dedikten sonra 25bin daha sattim diyen, bu forumda kendisinin varligindan sadece 3-4 ay once haberdar oldugumuz sayin kinikci neden durup dururken geldi de bunlari bizle paylasma ihtiyaci duydu. Su kadar sattim, bu kadar kaldi, ekimde cikmayacak, kasimda da cikmayacak ben sattim, gibi yorumlar neden yapilir durup dururken. Daha sonra birileri kendisini lavuk ilan eder, ekran goruntuleri paylasilir, bir anda sayin kinikci bir sure sonra tekrar gelerek 30-40bin lot alip tahtayi ucuracak padisah hazretleri seviyesine gelir. Neden 3-4 milyon TL parasi olan yatirimci gelip burada bunlari yapar, neden yaptigi ettigi kendine kalmaz benim kafam almiyor. Kuscu sitede de oldigi gibi hep bir oyun, hep bir algi cabasi var. beni urkuten de bu yoksa arsanin degeri belli gidecegi yer belli...herkese iyi haftalar dilerim..

4. sonunda yüzler kulübündeyizz
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Ben bu hisseyi 8 yıl önce aldığımda 100 de satarım diye düşünüyordum. Şimdi ne yapacağımı bilemez durumdayım. [emoji848]

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A131 jübilesini yaptı. Sonbahar yaprakları gibi ayrıldı aramızdan -

Daha imar çıkmadı ve biz 100 geçtik. İmarı fiyatlamıyorsa, daha çok yolu var gibi. Satmak almaktan daha zormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Ben bu hisseyi 8 yıl önce aldığımda 100 de satarım diye düşünüyordum. Şimdi ne yapacağımı bilemez durumdayım. [emoji848]

https://www.youtube.com/watch?v=BfonY4OVB4E

karar senin ortak tabii ama ; bu kadar zaman beklemişken, tırıvırı hisseler nerelere gelmişken ,tünelin ucunda ışık görünmüşken biraz daha beklemek daha mantıklı değil mi sence de?

düşer-çıkar belli olmaz. neler gördük turgg de. hakkımızda hayırlısı artık
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 430/897 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •