Sayfa 430/992 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Global pala isterse dolar düşer. Istemezse istedigi yere kadar götürür. Adamlar TL ile resmen dşşk geciyo. ipin ucundaki kukla yaptilar TL yi. MB de swapla faizle oynasin dursun. Boşş çeeeek!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    %2-3 faız arttırımı hıcbır halta yaramaz... %10 fılan arttırmaları lazım kı sok etkısı yaratsın, onu da yapmazlar zaten... o yuzden olmayacak duaya amın demeyelım... Dayanılmaz nokta neresıyse artık orda durdurabılmek ıcın TL lıkıdıteyı sıkarlar yıne anca ordan burdan, bu sefer de ıcerde reel sektor vıyaklayacak ama baska da yapacak bır seylerı yok...

tam gram altın ıstıflenıp ustunde yatacak zaman... 600'lerı hıc uzak olmayacak bır gelecekte goruruz..
    Ekonomi yönetiminin yakında bankalarımızın yurt dışı muhabir hesaplarda tuttuğu yaklaşık 15 milyar $’ı Türkiye’ye getirmeleri için daha sert kararlar alacak diye düşünüyorum.
    Gram altın için de size katılıyorum hedef fiyat veremem ama
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Öyle dime, tebi iyi yakaladın.
    Ne yaptığını anlamaya çalıştık.

Bi de mayıs dolar pastası versen tam olacak.

Yannız bu dolar gram gevşemiyor.
    Gevşemezse sabah satacam, öğlen alacam.
    Bazen fiyat bazlı değil, zaman bazlı gideceksin.
    Evet TEB burada başka oyuncular ile karşılıklı anlaşıp piyasa yapıcı oldu gibi. BIST in en büyük avantajı hacim olmasıymış, hacimin yanında volatilite de olmalı ki vatandaş al-sat yapsın. Sabah açılıştan akşama aynı kalan enstrümanı millet ne yapsın. Millet ufak hisselere kaçdı. Bence hisse bazlı hareketlilik artar, TV de bir kademe alıyorsun bir aylık maaşın çıkıyor dediler.

Dolar pastası bende yok aşağıdaki kişiden bakıyorum. Dolar pastası çok ufak bir indikatör olur, esas işlemler bankalar arası oluyordur.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet TEB burada başka oyuncular ile karşılıklı anlaşıp piyasa yapıcı oldu gibi. BIST in en büyük avantajı hacim olmasıymış, hacimin yanında volatilite de olmalı ki vatandaş al-sat yapsın. Sabah açılıştan akşama aynı kalan enstrümanı millet ne yapsın. Millet ufak hisselere kaçdı. Bence hisse bazlı hareketlilik artar, TV de bir kademe alıyorsun bir aylık maaşın çıkıyor dediler.

Dolar pastası bende yok aşağıdaki kişiden bakıyorum. Dolar pastası çok ufak bir indikatör olur, esas işlemler bankalar arası oluyordur.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ
    Ben de ordan bakıyorum ama mayıs yok orda.
    viop Dolarda merkez bankası varken garanti ve akbank alıcıydı.
    merkezden sonra garanti ve akbank satıcı oldu.
    Bir anlam veremedim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Thumbs up

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Agresif bir faiz artışı şart.

Acilen.

Hiç gerenk yok kura kafayı takmayın böyle zamanlarda yüksek olması lehimize , önümüz turizm mevsimi .......hayat normale döndükçe turizm coşuva ...... bir diğer konu faizlerin düşük olması bizim için daha iyi , sanayici , işletmeci için düşük faizli kredi daha iyidir.Dolar yüksek olursa olsun onu da dolarla borçlanan düşünsün canım.merkez bu defa doları düşürmek için faiz silahını kullanmayacaktır.Çünkü bu bir hataydı faizler yükseldi piyasa kilitlendi.Dolar isterse 10 tl olsun Türkiyenin faydasına , kimse dolara borçlanmaz dolarla çarıkla çürükle iş yapan güzel bir tokat yer.yesinler iyi olur tl varken niye dolara bulaşıyon.Bence çok iyi hatta dolar arttıkça faizleri inadına düşürsünler.Umarım Sayın bakanımız Berat Albayrak bu yazdıklarımı okur.Dişe diş göze göz onlar doları yükselttikleri yere kadar yükseltsinler bizde faizleri indirdiğimiz yere kadar indirelim.Çünkü rahmetli Turgut Özal böyle yapmıştı.O serbest ekonomistçiydi , siyasi açıdan söylemiyorum.Türkiyeye serbest ekonomiyi getirmiş faizleri düşürmüş doları serbest bırakmıştı Türkiye şaha kalktı.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Devletin aklı varsa son 3 günde hangi kurum spotta mali bosaltip yuzmilyonlarca TL yarattiysa gider ona bir güzel çöker. Manipulasyonsa son günlerde kimin TL arayıp bulduğu belli git cokert dış gucleri.

Hala Türk Lirasına saldırı var yazıları görüyorum. Dünya'da bizim paraya karşı değer kazanmayan bir para birimi neredeyse yok iken, bunu yanlış ekonomi yönetimi yerine hala dış güçlere bağlayan zihniyet devam ettiği sürece bataklığın dibine inmeye devam ederiz. Zulu cedisi bile TL ye karşı değer kazanmış, neyin kafasını yaşıyorsunuz be.

Sayfa 430/992 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •