Sayfa 430/1002 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Tercümesi, para basılıyor ama para sisteme değil yastık altına ya da daha kötüsü, var olan borçları ödemeye gidiyor.

Millet iphone, led tv falan da alıyor ama büyük resimde onların sayısı o kadar da fazla değil.

Ekonomi 2020 öncesinin hayaleti şeklinde varlığını sürdürüyor.

Paranın el değiştirme hızı (velocity) 2000 yılından itibaren düşüş eğiliminde. 2020 ile iyice gaza bastı.

Ne olacak ben de bilmiyorum sonunda. Sepet yaptım, kümeslerimden hangisi alev alacak diye bekliyorum sadece.
    Bir altına gitmiyor şu para. En yüksek rezerv amerikada olmasa onları suçlayacağı kendi fikrimce belki ruslara ve Çine karşı yükseltmiyorlar diye ama Rusya ve Çin ilk 5te değiller. Ne iş anlamadım herşey zirvelerde gezinirken...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir altına gitmiyor şu para. En yüksek rezerv amerikada olmasa onları suçlayacağı kendi fikrimce belki ruslara ve Çine karşı yükseltmiyorlar diye ama Rusya ve Çin ilk 5te değiller. Ne iş anlamadım herşey zirvelerde gezinirken...
    Medyayı çok iyi yönetiyorlar. Grayscale dünyanın parasını harcayıp "drop gold, buy bitcoin" diye reklam bastı her tarafa. Altını unutturmakla yetinmiyorlar bir de insanlara nefret ettiriyorlar. Oyun büyük.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şey de 8.50 olmuş bu arada...

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir şeyler oluyor ve biz bunu anlayamıyoruz....

US10Y 1.40 a giderse, ABD enflasyonu %4.5-5'e giderse, ne olur?

ABD'de enflasyon 13 yıl sonra ilk defa %5'i gördü

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Geçicidir kafayı ok takma.
    Biz geçici olduğuna iman ettik sen de et.
    Kurtulursun değerli dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6. Geliyor gelmekte olan :d

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Şey de 8.50 olmuş bu arada...
    Nazar değdirmeyiniz ) 8,31 e gelmesini bekliyorum. Yoksa nikahıma almam. Şaka bir tarafa , bir söylentiye göre Afganistan havalaanının güvenliğini bize vereceklermiş ve s 400 ler oraya gönderilecekmiş..... Demek ki birileri bu anlaşmayı ( iddia ) içerden haber almış olmalı ki yüklü satışa girmiş....... yatırım tavsiyesi olamaz. Sadece niyet okuma yapıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Nazar değdirmeyiniz ) 8,31 e gelmesini bekliyorum. Yoksa nikahıma almam. Şaka bir tarafa , bir söylentiye göre Afganistan havalaanının güvenliğini bize vereceklermiş ve s 400 ler oraya gönderilecekmiş..... Demek ki birileri bu anlaşmayı ( iddia ) içerden haber almış olmalı ki yüklü satışa girmiş....... yatırım tavsiyesi olamaz. Sadece niyet okuma yapıyoruz.

Hocam bence birileri bilerek düşürüyor doları sonra topluyorlar. Sonra yine basıyorlar yukarıya böyle böyle çift hanelere gidecek. aynı borsa gibi oldu doldura doldura gidecek...

Sayfa 430/1002 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •