Artık güvenli bir limana donuş ihale canavarı...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ben de son 10 dk da neden yükseliverdi diyordum ki KAP geldi.
Açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi.
Demek ki SPK içinde fareler dışarıya haber taşıyor.
Açıkçılar hemen yüklenip açıklarını kapattılar.
Hani bazen diyoruz ya KAP gelince birleri daha önceden haber alıyor.
Ben dikkat edince TEİAŞ ile yapılan satış anlaşmalarının KAP'ları daha önce haber alınıyor hissine kapıldım.
Demek SPK da olduğu gibi orada da fareler var.
![]()
Gelen kap iyi bir kap mıdır? Ve neden ? Endeks yarın uçacak darısı basimiza
Gidecek hisse her türlü gider. Ama baskılayacaklarsa da bu haber bahenesi olur. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ancak baskılamak için her fırsatı kullandıkları için her türlü ihtimal geçerli. Önce aşağı yapıp dökülenleri topladıktan sonra yukarı sürebilir. Eksi açıp eksi kapatabilir. Bugünküne benzer 236-248 bandında hareketler sergileyebilir. Çok bilinmeyenli denklem.
Şimdi durup duruken neden VBTS uyguladı spk,bugünkü harketiyse çok anormal değildi,kaç gündürde anaormal harakette yoktu bence, kaç tane böyle haraket yapan hisse oldu,30 endeks hisseleri bile +2 den -2,5 hareketi yaşadı,syn rcan,ın dediği gibi içerden haber sızdırılma düşüncesi banada mantıklı geldi,benim aklıma bu hafta spk gesanla ilgili ya bedelsizi yada europawırın arzını açıklayacakta onun önleminimi alıyor şimdiden birde VBTS uygulanan şirketler düşer hep oysa bu yükseldi endekse göre iyi kapadık,bakalım yarın,öbürgün kendini belli eder,eğerki yükselirse,perşembede bir haber gelirse içerden haber sızdırıldığına kesin inanırım.
Bu memlekette bakanlık koridorlarında lobiciler dolaşır. Tarikatlar cirit atar. Sağlık bakanının koridorları özel hastane lobicileri ve ilaç şirketi lobileri Kaynar. Bir önceki SPK başkanı zaten herkesin malumu. Toplu bir temizlik lazım arınma gecesi gibi bir şey. Memleketim iliklerine kadar sizan riya, hırsızlık adaletsizlik ya bir şekilde temizlenecek ya bizi de yutacak.
O yüzden Emin olun ki şirketler hakkındaki ve devletin ekonomiyi ilgilendiren bütün bilgileri en son bize gelir o da yanlış gelir.
Hayat böyle yapacak bir şey yok. Spk'daki bir namussuz haberi sizdırıp cebini dolduruyor. Onu tespit etmek hiç de zor değil ama asla dokunmazlar zira hepsinin açığı var.
Bu dünyada adalet yok, diğer tarafta var mı yok mu onu bilemem. O yüzden cebimizdeki paraları çalmaya çalışan Bu vadilere karşı bir stratejimiz olmalı. Yoksa paramparça ederler bizi.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1107799
Önemsiz ama kap işte![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri