Sayfa 430/499 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Yatırımları bitti ciro patlaması yaşayacağımız zamanlara geldik. Borçlarımızın sürekli azaldığını göreceğiz. Önümüzdeki 3 bilanço dönemi satışların sürekli arttığı kar artışlarının yaşandığı bunun da karlılık oranlarını arttırdığı dönemler olacak. Doğal olarak FK ve Pd/dd rakamları düşecek Favök ve Hisse başı karlılık artacak 9 aylık bilançoların açıklandı dönemde bunu göreceğiz. Bu karlılık oranları ile yıl sonuna yaklaştığımızda belki patron Eski karları Ödenmiş sermayeye koymak isteyebilir. Özetle bu dönem zarar eden şirketleri gördükten sonra kar eden bir şirket olması oldukça değerli.
    Güzellemeler iyide tınlayan yokki?

Gerçekleri sorgula teknik kırıldımmı dip oluşumu aranmalı.

Birde taktakcı burada 2 kere günlük kırılımı artı TOBO yu hiç etmiştir.YTD.

Bugünde 2 lot aldım lakin kurşunun büyügü kızmasınlar bana diye fiyat yazmıyorum önceden yazmıştım orada basacam.

Birde şirketi arayıp anlaşma ne durumdaymış onu sorsanız.

Aylık kırılımdan sonra 400 gün hisselerin çoğu sürünür ve buda Mayıs ayına denk gelir sürünmeye devam yukarı düşen kırması için de 3 gün 9973 TL üzeri kapanışı takip etmeliyiz bu arada daha aşşağıları görürsek o zaman kırılım rakamları yenilenir.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

Bugünde 2 lot aldım lakin kurşunun büyügü kızmasınlar bana diye fiyat yazmıyorum önceden yazmıştım orada basacam.

Aylık kırılımdan sonra 400 gün hisselerin çoğu sürünür ve buda Mayıs ayına denk gelir sürünmeye devam yukarı düşen kırması için de 3 gün 9973 TL üzeri kapanışı takip etmeliyiz bu arada daha aşşağıları görürsek o zaman kırılım rakamları yenilenir.YTD.
    Teknik meknik islemiyor bu sansar kılıklı patron spek ortakligina şu mubarek günde bile küfür yemek hoşlarına gidiyor bu ne yav tam picler tahtasi olmus
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Teknik meknik islemiyor bu sansar kılıklı patron spek ortakligina şu mubarek günde bile küfür yemek hoşlarına gidiyor bu ne yav tam picler tahtasi olmus
    Göreceğiz bakalım orada durup durmayacağını.YTD.

yedili fiyatlarYTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Nerede işlem goruyor bu hisse akil alir gibi degil!Yatirimcisini dokuz dogurtmaya calisiyor halbuki kendisi 197685 dogurma potansiyeline sahip!Mart ayi dert ayi diyor yine 26 Martta genel kurula katilacak olan var mi?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Hangi anlaşmadan behsediyorsunuz ?

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Nerede işlem goruyor bu hisse akil alir gibi degil!Yatirimcisini dokuz dogurtmaya calisiyor halbuki kendisi 197685 dogurma potansiyeline sahip!Mart ayi dert ayi diyor yine 26 Martta genel kurula katilacak olan var mi?
    Sevgili dostum gk yaklaştı ve pislikleri de ayyuka çıktı ama bu gk dan benim beklentim çok büyük bir supriz çıkması yönünde bu yüzden kahpeligi. Alasına basvuruyor patron spek piclerihani bir laf vardır ya si...ke si....ke sermayeyi artiracaklar
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Hangi anlaşmadan behsediyorsunuz ?
    Geçen yıl başı görüşmelere başlanmıştır diye kap atmışlardı ve ondan sonra haber yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bende çorbacık peşinde işlem yaptım ya YTD.

8500 TL 4 lot al 8572.50 TL 2 lot sat oyalanıyorum yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 430/499 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •