Ülkede az bir miktar param kaldı, bu Zarrab davası ile nalları dikeceğiz gibi gözüküyor o yüzden hemen paramı çıkartmam lazım. Hala inanamıyorum, ne iş yaptığı belli olmayan bu şahsa 2015 yılında Recep Tayyip Erdoğan, Numan Kurtulmuş ve Nihat Zeybekçi en iyi ihracatçı ödülü vermişlerdi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi 22. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları ödül töreni gerçekleştirildi. Reza Zarrab'ın mücevher sektöründe ödül aldığı törene ilişkin TİM'den de açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende ihracat şampiyonlarına ödülleri verildi.
Mücevher sektöründeki ödülü Volgam Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Reza Zarrab aldı.
Reza Zarraba ihracat ödülü
REZA ZARRAB’IN ŞİRKETİ İHRACATTA 13'ÜNCÜ SIRADA
Dikkat çekici şekilde kilo verdiği görülen Zarrab, ödülünü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden aldı.
Başbakan Binali Yıldırım: Onlar ambargo koydukları ülkelerle rahat rahat ticaret yapacaklar, Türkiye yapınca bu suç olacak. Buna kargalar güler. İran ile Amerika uçak satışı konusunda prensip anlaşmasına vardılar. Sonra da Türkiye ambargoyu deldi gibi ipe sapa gelmeyen şeyler iddia ediyorlar.
---
Bunlarda yalan söylemek ve çarpıtmak hastalık derecesine gelmiş artık. Boeing anlaşması daha bu sene yapıldı ama Türkiye'nin ambargoları delmekle suçlandığı tarihler ise 2011-2015 arası diye biliyorum.
Son düzenleme : efet; 22-11-2017 saat: 19:37.
Bunlar avukatlığa başladıysa işler kesat bizim devletimiz için...
Bu arada biraz ayrıldık bilgisayarın başından bizim Kayserili baya keyiflenmiş...![]()
Dolarin hafif gerilemesinin sebebi açık , merkezin bugün ilkkez tavandan %12.25den piyasayi fonlamasi..
Dolar/TL fonlamanin başladığı saat 16:01'de 3.9670 idi.. Sonrası malum.. Bakalim nekadar etkili olacak..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri