Sayfa 431/928 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bunda acaba satan mı yok yoksa alan mı yok....bence alan olmadığı için hisse düşmüyor...alıcı gelsin bak nasıl düşer...ben senin gibi gubrf de çok gördüm yıllarca senin havan emin ol kısa sürecek...sen ttrak için anlatmak istediğimi anlamamışsın....bir kere daha anlatayım....2010 yılında gubrf ttrak 10 tl idi....ttrak sadece 40 tl temettü verdi ayrıca 10 tl den de 85 tl ye çıktı....bunun sebebinden bahsettim gidin ttrak alın demedim....hisse seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ondan bahsettim....hisse ucuz demek alınca uçup gidecek anlamı taşımıyor...niye ucuz onu sorgulamak lazım.....kaliteli mal her zaman pahalıdır unutma...
    hayırdır hissenin ve formun sahibi gibi bir havan var. Neredeyse 1,5 yıldır uzaktan izleyen ve buraya yazmayan biri olarak senin son tutarsız yazılarından dolayı üye olup yazmaya başladım. Bu senin hoşuna gitmedi doğal olarak.
    Asıl ben senin gibi su kurnazlarını çok gördüm hiç merak etme.
    Madem güzel analiz yapıp mantıklı hareket eden birisin de neden 8 tl den gübre satmadın sattırmadın onu açıkla hele.
    Uyanık seni. Forumu sahiplenmiş babasının malı gibi yeni yazan olursa veya sen ne yapıyorsun hemşerim diye hesap soran olursa aklı sıra üstünlük taslayacaksın. Yermi anadolu çocuğu.
    Şu tozpembe beklenti listen vardı hatırlansan 8 10 maddelik birşeydi.
    Onu tekrar bi yayınlarmısın?

2.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    hayırdır hissenin ve formun sahibi gibi bir havan var. Neredeyse 1,5 yıldır uzaktan izleyen ve buraya yazmayan biri olarak senin son tutarsız yazılarından dolayı üye olup yazmaya başladım. Bu senin hoşuna gitmedi doğal olarak.
    Asıl ben senin gibi su kurnazlarını çok gördüm hiç merak etme.
    Madem güzel analiz yapıp mantıklı hareket eden birisin de neden 8 tl den gübre satmadın sattırmadın onu açıkla hele.
    Uyanık seni. Forumu sahiplenmiş babasının malı gibi yeni yazan olursa veya sen ne yapıyorsun hemşerim diye hesap soran olursa aklı sıra üstünlük taslayacaksın. Yermi anadolu çocuğu.
    Şu tozpembe beklenti listen vardı hatırlansan 8 10 maddelik birşeydi.
    Onu tekrar bi yayınlarmısın?
    yalan söyleyen bir şirketin yöneticileriyle yola çıkıyorsun...beni yanıltan teknik analiz değil malesef yalan söyleyen yönetim oldu...sende kurbanlardan birisin şuan...ben 3,785 tl den sattım istesem bir miktar girerim....benim satma nedenim şirket veya hisse hareketi değil yönetimin tutumu zamanla anlarsın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    5 kademeden oluşacak gubrf alımlarımı başlattım. Kademe 1 tamamdır. Herkese bol kazançlar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    5 kademeden oluşacak gubrf alımlarımı başlattım. Kademe 1 tamamdır. Herkese bol kazançlar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hoşgeldiniz bi duyummu var neden gübreyi tercih ettiniz merak ettim..

5.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz bi duyummu var neden gübreyi tercih ettiniz merak ettim..
    Başına gelcek var sanırım ondan ortak şaka biryana umarım tüm ortakların kazanacağı bir seri yakalarız

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sevgili ertanky kardeşim sonuna kadar haklısın. Bu xxtrader arkadaşımız yıllardır bu foruma çöreklenmiş bir söylediği bir söylediğini tutmayan birisi. Bir yorumunda bu hisseyi över, şu olacak bu olacak der, hemen 5 dakika sonra yorumunda hisseyi yerin dibine batırır. Üstelik çok düşük maliyetten almış zararda bile değil hisse 8 TL gördüğünde satmamış neden 10 TL olmadı neden şu hisse gibi gitmedi diye hayıflanır. Millet bu hissede kol gibi zararda canı burnunda bir de her 5-10 dakikada bir bu arkadaşın forumda tutarsız yazıları. Bir adam bu sayfada neden tüm gününü geçirir anlamış değilim. Ben de çok söyledim senin gibi bu arkadaşa yeter artık kafa ütülediğin, milletin canını sıktığın diye ama yok adam hala devam ediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Başına gelcek var sanırım ondan ortak şaka biryana umarım tüm ortakların kazanacağı bir seri yakalarız

Ortak cakmahesap açtık müdüre yazmak için adamlardan tık yok bi hayırlı haber yollayın gecen hesap numarası istedim müdürden onbin yollicamdedim gübre alın kap.a yollayın dedim sahip çıkın diyoruz yok Allaha havale ettim

8.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak cakmahesap açtık müdüre yazmak için adamlardan tık yok bi hayırlı haber yollayın gecen hesap numarası istedim müdürden onbin yollicamdedim gübre alın kap.a yollayın dedim sahip çıkın diyoruz yok Allaha havale ettim
    Ortak ben yönetimden umudu kestim zaten hepsini Allaha havale ediyorum nediyim nereye yazdıysak fayda etmedi zararı kurtarsak daha tövbe devlet hissesi almam asla gübretaş bana büyük dersoldu

Sayfa 431/928 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •